Tanja Ribič o svoji družini: "Vedno je kdo, ki ostane otročji!" No, poglejte, kaj je mislila s tem, presenetilo vas bo!

Tanja Ribič o svoji družini: "Vedno je kdo, ki ostane otročji!" No, poglejte, kaj je mislila s tem, presenetilo vas bo! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
19. 5. 2022

Očitno v domu naše priljubljene igralke odmeva predvsem veliko smeha.

Tako bi lahko vsaj sklepali po prisrčnih prizorih, ki jih je Tanja Ribič objavila na svojem Instagram profilu. Gre za dva posnetka, na prvem sta Tanja in njen soprog Branko Djurić, na drugem pa njuni hčerki, Zala in Ela. Skupni imenovalec pa je - zabava in smeh.

Preberite še: Tako nadarjena je mlajša hčerka Jureta Koširja, nekdanji smučar poka od ponosa!

Branko je svojo Tanjo očitno iz mesta pripeljal na kolesu in tako spomnil na dneve mladosti, polne romantike in smeha. Tanja se je veselo zasmejala in rekla: "Jaz s premiere, oči s koncerta." Ni nam ušlo niti dejstvo, da je njen soprog v rokah držal lep šopek rož, ki je bil očitno namenjen njegovi Tanji. Očitno sta se mudila vsak na svojem koncu, a potem sta se našla in se skupaj - na enem kolesu - odpravila domov.

Enako sta naredili tudi njuni punci, Zala in Ela (posnetek si ogledate s pritiskom na desno puščico), a sta precej bolj "sodobni" - iz mesta sta se odpeljali na motorčku, seveda pravilno opremljeni s čeladami.

Vsi skupaj so vnovič pokazali, da so med seboj izjemno povezani ter da v njihovi umetniški družini vlada veliko smeha, ljubezni in razumevanja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)