Tanja Žagar pokazala isto "odbito" modno kombinacijo, v taki opravi je še nismo videli (in NORO nam je všeč!)

Tanja Žagar pokazala isto "odbito" modno kombinacijo, v taki opravi je še nismo videli (in NORO nam je všeč!) (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
22. 11. 2022

Za to kombinacijo se zdi, da je netipična zanjo, a ji izjemno lepo pristoji!

Očitno se je Tanja Žagar odločila za manjši modni eksperiment. Izbrala je namreč obleko balončkastega kroja, rahlo "odbito" kreacijo, v kakršni je še (vsaj v javnosti) nismo videli. Gre za obleko, ki je črne barve, a okrašena z zanimivimi detajli. Zgornji del je ozek in narejen iz prosojne tkanine, spodnji pa se malce razširi. Črna barva je odlična v kombinacijah z bolj živahnimi barvami, tako da jo večji, rdeči našitek odlično popestri. Tudi obroba je zelo zanimiva, prav tako v rdeči barvi, sega pa čez kolena.

Zapeljivo: Lorella Flego v črni obleki kazala gol hrbet in zelo je zažigala

Tanja je obleko dodatno popestrila s pasom v zlati barvi, zraven pa je obula modne, bele superge. V taki opravi se je postavila pred objektiv in nasmejano pozirala z elegantno pričesko - dolge lase si je spela v umetelno oblikovano figo, ušesa pa okrasila s čudovitimi, visečimi uhani.

Ana Tavčar v ozkem krilu, ki vzbuja skomine: Tak model bi imela marsikatera, samo poglejte si, KJE je zadrga!

Pokazala je, da k obleki takega kroja odlično pristojijo superge, ki dodatno poudarijo pevkin mladosten videz. Upamo, da se bo še kdaj odločila za kakšen podoben stajling, saj je v njem prava paša za oči. Bravo, Tanja!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)