Tanja Žagar že dolgo ni pokazala toliko gole kože, svoje oboževalce je s to opravo čisto navdušila (pa tudi nas!)

7. 3. 2023
Deli
Tanja Žagar že dolgo ni pokazala toliko gole kože, svoje oboževalce je s to opravo čisto navdušila (pa tudi nas!) (foto: Bobo)
Bobo

Seveda je šlo za posebno priložnost in izbrala je obleko, v kakršni je že precej časa nismo videli.

Naša pevka Tanja Žagar je iz leta v leto videti samo še boljše! Vsaj tako bi lahko rekli po tem, ko se je svojim oboževalcem pokazala v obleki, ki si jo je izbrala za odrski nastop. Gre za kreacijo v zlati barvi, ki jo krasi drzni razporek - ta je tako visok, da res razkriva njene vitke in čvrste noge.

Preberite še: Zaradi te slike izbranke Luke Dončića se je (spet) začelo šepetati o veselem pričakovanju, a nam je v oči padlo TO

Okrog trebuščka je obleka ozka in v pasu razdeljena na dva dela, tako da je videti nekaj gole kože. Jasno je, da je Tanja v zavidljivi formi ter da je po drugem porodu zelo hitro prišla na "staro" kilažo. Kreacija ima tudi globok dekolte, s katerega le redko kdo lahko odmakne svoj pogled.

Morda vas zanima: Blaž Švab razkril, brez česa preprosto ne more, številni so se še kako prepoznali v njegovih besedah

Njeni sledilci na družbenem omrežju so bili več kot navdušeni, saj so ji sporočali, da se jim zdi seksi in naravnost fantastična! S tem prizorom jih je Tanja povabila na svoj prihajajoči koncert, ki ga pripravlja ob koncu tega meseca. Zagotovo obiskovalcev ne bo manjkalo, saj so vsi njeni nastopi odlično obiskani. Na tokratnem se ji bodo - kot je zapisala - njeni glasbeni kolegi oziroma priljubljena dalmatinska klapa Šufit, kar bo še dodatno razveselilo njene oboževalce.

Ni kaj, nekatere naše znane dame res odlično opravljajo svoje poslanstvo, in mirno lahko rečemo, da je Tanja zagotovo med njimi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

  • Morda vas še zanima: "Od tebe je odvisno, če se po padcu pobereš, ali ne." Več pa v spodnjem posnetku.