Tanje Žagar v tej čudoviti in nevsakdanji trendovski poletni kreaciji še nismo videli, njen ozek pas je v prvem planu

Tanje Žagar v tej čudoviti in nevsakdanji trendovski poletni kreaciji še nismo videli, njen ozek pas je v prvem planu (foto: POP TV) POP TV
27. 6. 2022

Vajeni smo je v večernih oblekah, ki jih nosi na nastopih, pa tudi v športnih oblačilih, v katerih se poda na sprehode z malo Marino in sinom Karlom.

Tanja Žagar je začetek poletja preživela precej delovno. Po porodniški odsotnosti se je spet vrnila na odre in s svojimi energičnimi nastopi razveselila staro in mlado. Ob tem pa je zdaj spet videti taka, kot je bila pred drugo nosečnostjo, saj so se odvečni kilogramčki hitro stopili. No, k temu je precej prispevala sama - hodila je na dolge sprehode, poleg skrbi za dojenčico je tukaj tudi tekanje za nadobudnim Karlom, ki je živahen fantek.

Čudovita preobrazba Mojce Mavec, komaj bi jo prepoznali, Milan Gačanovič Gacho je ustvaril pravo mojstrovino!

V oblekah, ki jih izbere za svoje nastope, je naša pevka videti odlično, zdaj pa je presenetila s kosom oblačila, v kakršnem je še nismo videli. Gre za trendovski kombinezon, ki ji odlično pristoji in poudari njen vitek pas. Narejen je iz blaga z živahnim potiskom, v njih pa energična Tanja naravnost zažari! Zraven je obula elegantne salonarje umirjene bež barve, njeni lasje pa so bili razpuščeni in so ji prosto padali na ramena.

Ob utrinkih, ki jih je objavila na Instagramu, je svoje sledilce spraševala, katera barva jim je najljubša. Sama svoje ni razkrila, a če bi ugibali, bi rekli, da gre za eno od živih barv, v kakršnih jo v zadnjem času kar pogosto vidimo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)