Tanji Žagar se je resnično nemogoče upreti (in njen Miki to dobro ve), tu pa je razlog za to

8. 6. 2023
Deli
Tanji Žagar se je resnično nemogoče upreti (in njen Miki to dobro ve), tu pa je razlog za to (foto: Instagram/Tanja Žagar)
Instagram/Tanja Žagar

Nekatere dame oddajajo neko posebno energijo, in za to ne potrebujejo čudovitih oblek in elegantnih čevljev.

To dobro dokazuje naša priljubljena pevka Tanja Žagar, ki je v vsakem trenutku videti preprosto odlično - pa naj gre za njene odrske nastope ali prosti čas. Obožuje tako elegantne obleke kot preprosta oblačila, za katera dobro ve, da so lahko izjemno efektivna (po principu - manj je več).

Preberite še: Novo razkritje: Miha Hercog naj bi že lani maja začel romantično razmerje z znano Slovenko, tukaj je tudi izjava Saše Lendero

Tanja obožuje naše glavno mesto in se rada poda na kakšen sprehod. Kot je pokazala oboževalcem, jo je pot zanesla tudi na ljubljanski grad. Ker je do vrha treba pešačiti navkreber, je poskrbela za primerno obutev in oblačila. Izbrala je kratko, belo oblekico, saj je bil topel dan, in si glavo ter kožo na obrazu zaščitila z modno kapo s šiltom. Zraven je nosila športno torbico in res je bila prava paša za oči.

"Iz ljubljanskega gradu imam pa zelo veliko lepih spominov. Takšnih in drugačnih! 😉No in danes sem naredila še nekaj novih❤️," je malce skrivnostno zapisala Tanja, a pri njej smo tega že vajeni. Njeni oboževalci so bili navdušeni nad lepim prizorom in simpatičnim zapisom, kar so ji dali vedeti s svojimi komentarji.

Morda vas še zanima: Kaaaj?! Taka je bila pred 30 leti Katarina Čas, bi jo prepoznali? (ja, že takrat je nastopala)

O svoji zasebnosti ne razpravlja na dolgo in široko, tudi svoje družine ne izpostavlja javnosti - in njeno odločitev je vsekakor treba spoštovati. Je pa namignila, da jo za ljubljanski grad vežejo spomini, ki jih je vredno obdržati blizu srca. Morda je s tem povezan njen Miki? Hmmm, tega pač ne bomo izvedeli. Jasno pa je, da sta izjemno povezana in da je njuna ljubezen zelo močna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

Poglejte si še: Katarina Benček in Marko Pavlović sta eden izmed najbolj priljubljenih parov na očeh javnosti. Danes imata skupno že več kot 75 tisoč sledilcev, ki spremljajo njuno življenje. Preživljata se z ustvarjanjem vsebine za različna podjetja, najraje v potovalnem smislu - v tujini in doma. Pred kratkim smo ju spremljali v šovu Super par, kjer sta se Sloveniji pokazala v popolnoma drugačni luči. Več o Katarini in Marku, njunem odnosu, reševanju konfliktu, snemanju resničnostnega šova, delu potovalnega vplivneža in nekaj sočnih zanimivosti, izveste v novi epizodi podkasta Ob skodelici kave.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan