Taya in Jernej Damjan kot manekena

Taya in Jernej sta se v vlogi manekenov odlčno znašla. (foto: DonFelipe) DonFelipe
Vir: Govori.se
21. 6. 2012

V današnji reviji Story si lahko v modni zgodbi ogledate pevko Tayo in njenega zaročenca, svetovno priznanega skakalnega asa Jerneja Damjana.

"Ker se že nekaj časa ukvarjava z zastopništvom in prodajo blagovne znamke Progress Sportsware, sva z veseljem privolila v modno fotografiranje za revijo Story, saj so njihove modne zgodbe prav vedno zanimive," nam je povedala pevka Taya po končanem fotografiranju v enem od kamnolomov v bližini Škofljice, ki ga je parček, ki še letos načrtuje poroko, opravil z levo roko.

"Sama sem takšnih slikanj vajena, Jernej pa se je odlično znašel v vlogi manekena. Pol dneva, ki smo ga namenili za fotografije s fotografom Primožem Predaličem, je hitro minilo ob smehu, dobri volji in tudi norčijah," nam je povedala Taya, ki je skupaj s svojim bodočim možem povezana tudi poslovno, saj sta v začetku leta odprla spletno trgovino www.pro-shop.si

Nekaj fotografij, ki so nastale med snemanjem za modno zgodbo revije Story, si lahko ogledate na našem portalu, intervju z zaljubljenim poslovnim parom pa preberite v najnovejši številki revije Story, ki je izšla danes.

Priporočamo