Taya in Jernej o trenutku, ko sta izvedela za nosečnost

Taya in Jernej Damjan (foto: Revija Story) Revija Story
Vir: Story
7. 2. 2014

Tik pred odhodom na olimpijske igre v Sočiju je Slovenijo z odličnimi rezultati razveselil skakalec Jernej Damjan. A ne le da je navijače nagradil z izvrstnimi skoki, temveč je tudi domače in prijatelje razveselil z novico, da bosta z njegovo Tayo kmalu postala starša.

"Otročička sva si želela, nisva pa ravno delala na tem. Prepustila sva se in se nisva obremenjevala. Jernej je toliko odsoten, da se mi zdi celo skoraj nemogoče, da bi načrtovano uspelo. Sicer pa pravijo, da prej uspe, če se ne obremenjuješ," nam zaupa vidno sijoča bodoča mamica Taya, ki je novico skrivala vse do zadnjega, a zdaj se ji trebušček že malo pozna in čas je bil za razkritje.

"Zanimivo je, kako so v zadnjih tednih vsi namigovali na otroka, se celo pošalili, kdaj bo Jernej sploh imel čas, da kaj narediva, a nihče ni vedel, da že štiri mesece pod srcem nosim bitjece, ki sva si ga oba želela," nam še pove Taya in tako razkrije, da bosta z Jernejem že poleti, rok ima julija, postala starša.

Jernej je novico, da bo postal očka, sprejel povsem mirno. "Še preden sva naredila test, sem mu rekla, da sem noseča, on pa je neučakano čakal rezultate testa. In ko sem mu potrdila, kar sem čutila, je bil tako zelo vesel, in to - moram poudariti - simpatično vesel, in mislim, da si bom za vedno zapomnila njegov izraz na obrazu. Vem, da si je zelo želel, da bi imela otročička," nam zaupa Taya, ki je tudi sama upala, da bo na naslednji novoletni turneji navijala z malo štručko.

"Tudi sama sem si želela otročička, vendar se mi je vedno zdelo, da nikoli ne bom dovolj pripravljena na to, da se za nosečnost res odločim. Nenormalno me je strah poroda," pove Taya, ki se zaveda, da bo z Jernejem ob strani vse veliko lažje.

O tem, kako je nosečnost vplivala na njun odnos in kako se Taya počuti v blaženem stanju, si preberite v aktualni številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 07/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 07/2014

Story Story 07/2014, od 05. 02. 2014