Taya in Jernej Damjan: Uživala v zimski idili

Vir: Story
28. 2. 2011

Pevka Tanja Adamič, v javnosti poznana kot Taya, nam je prejšnji teden potrdila, da sta s skakalcem Jernejem Damjanom zaljubljena.

Prejšnji vikend sta si zaljubljenca vzela čas zase in dva dni preživela v Kranjski Gori. Vikend v zasneženih hribih je bil očitno zelo romantičen, saj sta se ves čas držala za roke, izmenjavala poglede, fotograf pa je v svoj objektiv ujel tudi nekaj poljubčkov.

Jernej pa ne bi bil pravi športnik, če si ne bi ogledal tudi skakalnice velikanke v Planici, kamor je na izlet odpeljal svojo drago in združil prijetno s koristnim. V gorenjski biser jo je pripeljal z njenim velikim terencem, ker pa ima ta na tablicah njeno ime, sta takoj zbudila pozornost mimoidočih. Parček se na radovedne poglede ni oziral in je brezskrbno užival v sončnem vremenu, pozneje pa se jima je pridružila tudi skupina prijateljev. Ker je njuna zveza še sveža, o dolgoročnih načrtih še nista govorila, sta pa na podlagi predhodnih izkušenj v ljubezni najbrž oba bolj previdna.

Jernej je pred tremi leti za roko zaprosil svoje tedanje dekle Petro, s katero sta se pozneje razšla, pevka in manekenka, ki prihaja iz Ribnice, pa je bila pred časom v zvezi z raperjem in mojstrom borilnih veščin Denisom Porčičem. Vsekakor pa Taya ostaja zvesta tradiciji, zato si nekoč želi tudi poročiti, tradicionalna pa ostaja tudi pri tem, da mora fant narediti prvi korak in svojo drago zaprositi za roko.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story