Taya presenetila v Sarajevu

Obe slovenski lepotici, Taya in njena plesalka Saša, sta uživali tudi ob pogovru z legendo Davorjem Radolfijem. (foto: DonFelipe) DonFelipe
Vir: Govori.se
4. 1. 2010

Pevka Taya, ki že nekaj časa sama stopa po glasbeni poti, se je pred dnevi vrnila iz Sarajeva.

Taya je nastopila na velikem božičnem koncertu, kjer vsako leto nastopijo številna znana imena iz nekdanje Jugoslavije. "Med povabljenimi sta bila tudi legendarna Davor Radolfi in Vladimir Kočiš Zec, sama pa sem bila edina predstavnica iz Slovenije. Pri nastopu mi je pomagala plesalka Saša Kurent, opravila pa sem tudi veliko intervjujev in sklenila kar nekaj novih poznanstev," je bila navdušena Taya, ki je za pot v Sarajevo potrebovala kar 10 ur.

"Najprej me je navigacijska naprava peljala po poti, ki je bila precej daljša, nato pa sva zašli še v snežni metež in na koncu več kot dve uri stali v koloni, ki je nastala zaradi prometne nesreče, a vse se je dobro končalo, ko sva končno na znameniti Bšačaršiji ob pol polnoči pojedli prvi topel obrok večera - burek," nam je svojo pot do festivala opisala Taya, ki je po zaključku festivala ujela še nekaj trenutkov za nakupovanje.

"V Sarajevu sem predstavila tudi svoj novi spot za skladbo Odpri oči, ki sem ga posnela v Ljubljani pred kratkim in je podpora moji skladbi, ki govori o odnosih med ljudmi," je še zaključila Taya.

Taya - Taya

Priporočamo