Te kopalke so na Niki Zorjan videti sanjsko, barva pa noro lepa, saj pristoji rahlo zagoreli polti - in čvrsti postavi!

Te kopalke so na Niki Zorjan videti sanjsko, barva pa noro lepa, saj pristoji rahlo zagoreli polti - in čvrsti postavi! (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
22. 6. 2022

Naša pevka je navdušena nad modnimi trendi, ki jim rada sledi - to velja tako za pričeske kot za obleke.

Nika Zorjan je v preteklosti pokazala, da se ne boji drznosti, ko gre za modo. Svoje čase je nosila precej bolj "divje" pričeske. Lase si je rada pobarvala v drugačne barve, kot smo jih vajeni - bili so že divje rdeči, pa rožnati, imela je tudi modre pramene ... No, zdaj je barva njenih las precej bolj umirjena in ji odlično pristoji.

Kopalke, ki jih nosi Ana Klašnja, razkrivajo njeno izklesano postavo, ki ji jo zavidajo precej mlajša dekleta

A na njej je videti odlično še nekaj drugega - bikinke, ki so kot ustvarjene za Nikino lepo, vitko in čvrsto postavo. Za to poletje je izbrala model, ki pravzaprav nikoli ne gre iz mode: dvodelne, z modrčkom brez naramnic in miniaturnim spodnjim delom. A tisto, kar najbolj očara, je njihova modra barva. Ta še dodatno poudari rahlo zagorelo polt, kakršna je Nikina.

Pevka je pokazala, da kopalke ne spadajo samo k bazenu, v njih je udobno tudi na domačem vrtu - še posebej, ko se ob vročih dneh prižge roštilj. Tudi pri Niki je bilo tako, saj si je v družbi najbližjih privoščila sočne orade, ki jih je - če sodimo po spodnjem prizoru - tudi sama spekla. Brez dvoma je bilo kosilo odlično, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Zorjan 🎤💖 (@nikazorjan)