Televizijska voditeljica pred oltar, njen srčni izbranec jo je zasnubil na zelooo romantičen način

Televizijska voditeljica pred oltar, njen srčni izbranec jo je zasnubil na zelooo romantičen način (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
23. 6. 2022

Nekaj časa je nismo videvali na malih zaslonih, a pred kratkim je postala del ekipe oddaje Dobro Jutro.

Katja Tratnik je znan televizijski obraz. Vodila je številne oddaje in pripravljala prispevke, tako da so si jo gledalci dobro zapomnili. No, zdaj jih spet razveseljuje na malih zaslonih.

Nika Urbas je zase našla POPOLNE kopalke, številne jo bodo hotele posnemati, nam so izjemno všeč

O svojem zasebnem življenju ni bila prav gostobesedna, a zdaj je le razkrila, da se pripravlja na lep dogodek - na poroko s svojim srčnim izbrancem. V zvezi na daljavo sta pet let, on je namreč iz Nemčije. V pogovoru za Svet24 pa je razkrila, na kako romantičen način jo je zasnubil.

"Lani pozno jeseni sva bila na Santoriniju in me je tam kar zaročil! Čisto presenečenje, bila sva v restavraciji, sončni zahod, pokleknil je pred vsemi, vsi gostje so ploskali. Sem mu najprej rekla, ali je zmešan. (smeh) Potem pa privolila. Lepo je bilo. Na sebi je imel majico z napisom »Bi se poročila z mano?«, spodaj pa okvirčka »ja« in »ne«, in jaz sem morala s flomastrom obkljukati odgovor."

To je res izjemno romantično, se vam ne zdi? Zagotovo bo tudi njuna poroka nekaj posebnega.