TI škornji, ki jih nosi Saša Lendero, so čisto HUDI (nič čudnega, da so jo obkrožili znani in postavni slovenski fantje!)

TI škornji, ki jih nosi Saša Lendero, so čisto HUDI (nič čudnega, da so jo obkrožili znani in postavni slovenski fantje!) (foto: Bobo) Bobo
24. 11. 2022

Ni skrivala dejstva, da je v njihovi družbi zelooo uživala - in njen Miha ni niti malo ljubosumen.

Saša Lendero v zadnjem času priteguje veliko pozornosti s svojo vitko postavo. Zdi se, da je izgubila kakšen kilogramček ali dva (čeprav je bila njena figura tudi pred tem zelo lepa) in si je omislila nekoliko ožjo opravo, v kateri se je pojavila v javnosti. Zagotovo je med tistimi damami, ki ji črna barva lepo pristoji in je niti malo ne postara - ravno nasprotno! V njej je videti seksi in preprosto čudovito.

Manja (Kmetija) o svojem otroštvu povedala zelo žalostno resnico: Tega nobenemu ne privoščim!

Pred kratkim je očitno nastopila v Postojni, če sklepamo po objavi na njenem Instagram profilu, in ob tem so ji družbo delali postavni člani priljubljene zasedbe Čuki, ki so se ponosno in z veseljem stisnili k njej. Nastal je prizor, ki je navdušil tako njene kot njihove oboževalce. V oči pa še posebej pade ena podrobnost, modni škornji, ki jih je Saša izbrala za to priložnost.

Uf, res je carica! TEJ slovenski voditeljici je uspelo izgubiti kar 20 kilogramov, zdaj ima izklesano postavo!

Gre za model, ki sega čez kolena, podplati pa dajejo vtis robustnosti. Na Saši vse skupaj deluje izjemno elegantno, saj si je oblekla ozko, črno obleko, ki jo je okrasila s pasom. Okrasila jo je z vpadljivo ogrlico, ki je poskrbela za končni vtis oziroma za piko na i. Marsikateri je zagotovo dala dobro zamisel za kakšno bolj svečano opravo. Decembrske zaključne zabave se nezadržno bližajo in številne dame že mrzlično brskajo po svojih omarah (in trgovinah) za primernimi kosi. No, s kombinacijo, kakršno nosi Saša, zagotovo ne morete zgrešiti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)