To so modeli kopalk, na katere prisega Tina Gaber, številne bi jih takoj imele (na njej so fantastične!)

3. 7. 2023
Deli
To so modeli kopalk, na katere prisega Tina Gaber, številne bi jih takoj imele (na njej so fantastične!) (foto: Borut Živulovič/BOBO)
Borut Živulovič/BOBO

Vedno, ko se pojavi v javnosti, so vse oči uprte vanjo, saj poskrbi, da je videti kot iz škatlice in izbira modne kose, ki so v trendu.

Tina Gaber je zagotovo med tistimi damami, ki imajo v svoji omari več modelov kopalk, in jih z veseljem menjujejo, ko se odpravijo na kakšen dopust. V preteklosti je na svojem Instagram profilu večkrat objavila kakšne lepe fotografije ali posnetke, na katerih je v kopalkah.

Preberite še: Nastja Pesek o sinu povedala ganljivo resnico in mnogi se bodo ob tem zamislili ...

Ene od tistih, ki padejo v oči, so zagotovo dvodelne rdeče kopalke, ki jih je nosila med oddihom v Dominikanski republiki. Kombinirala jih je z belim pareom, ki se lahko nosi kot krilo ali oblekica, vanj pa se lahko preprosto tudi ovije. Rdeča barva temnolaskam, kakršna je Tina, res lepo pristoji in dodatno poudari rahlo zagorelo polt.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Tudi črne, enodelne kopalke, so nadvse atraktivne in so primerne za različne postave. Na Tini so videti izjemno elegantno - črna barva je zagotovo med tistimi, ki pripomorejo k temu. V takih kopalkah je plavanje v bazenu ali pa v morju resnično zelo sproščeno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Dvodelne kopalke Byron Bay lila so zelo priljubljen model letošnjega poletja, in Tina je v njih videti fantastično. Tak model smo opazili tudi na Katarini Benček, in očitno gre za kopalke, ki jih znane Slovenke rade nosijo. Kovinski detajli na hlačkah in modrčku dodajo pridih razkošja, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Sicer pa je pomembno, da zase izberemo take kopalke, v katerih se predvsem počutimo dobro in udobno. Na voljo so raznovrstni modeli, in zagotovo lahko vsaka najde takšne, ki so ji pisane na kožo. No, Tina ima vitko postavo, in verjetno ga ni modela, ki ne bi bil na njej videti odlično. A tudi "navadne" ženske s(m)o lahko ob pravi izbiri videti še kako atraktivno, še posebej, če se v svoji koži dobro počutimo. In to je najlepši okras!

Morda vas zanima: Uf, tako postavna je hčerka Tine Gorenjak, kaj pravite, se vam zdi podobna svoji mami?

BONUS VIDEO: Pogovor z Dajano Smolnik, mag. dietetike

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu