Tina Gorenjak je poletju v slovo pomahala v bikinkah, ki razkrivajo njeno izklesano telo

Tina Gorenjak (foto: Miro Majcen) Miro Majcen
27. 8. 2020

Ja, marsikdo je otožen, ko se poletje začenja poslavljati.

A otožnost je povsem nepotrebna, saj se lahko veselimo jeseni, ki prinaša druge vrste radosti. Prav pa je, da se - če tako čutimo - po svoje poslovimo od toplih in sproščenih dni. To je naredila lepa igralka Tina Gorenjak, ki je razveselila z lepo sliko v bikinkah in navdušila oboževalce.

"Čau čau, zadnji pozdrav. Upam, da se kmalu spet vidiva, drago morje," je zapisala in pokazala svojo zavidanja vredno postavo - dolge in vitke noge, izklesan trebušček in zavidanja vreden dekolte. Tina velja za pozitivno in ustvarjalno žensko, ki dobro ve, kaj so težki življenjski trenutki, saj je pred petimi leti zbolela za rakom. A tudi bolezen je premagala in z novimi močmi šla naprej.

Pred časom je v intervjuju za Onoplus dejala: "Verjemite mi, obremenjevanje vnaprej nikoli ne pomaga. In predvsem ničesar ne spremeni. Edino, kar pomaga, je globoko zaupanje v življenje, ljubezen in zavedanje vsakega trenutka sreče." Tega se očitno sama še kako zaveda in upošteva lasten nasvet, saj na fotografijah, ki jih zasledimo na družbenih omrežjih, naravnost žari. Tako kot na tej dopustniški sliki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Čau čau, zadnji pozdrav 🌅🙂 Upam, da se kmalu spet vidiva, drago morje 🥰🌅🌞

A post shared by Tina Gorenjak (@tinagorenjakofficial) on