Tina Gorenjak lovila "podaljške" poletja v mini bikiniju in pokazala izklesano postavo, neverjetno seksapilna je

Tina Gorenjak lovila "podaljške" poletja v mini bikiniju in pokazala izklesano postavo, neverjetno seksapilna je (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
24. 8. 2021

Vedno je bila videti odlično, a zdi se, da je z leti samo še lepša!

Naša igralka, temnolasa Tina Gorenjak, je čudovita in postavna dama, ki nima nobenih težav, ko si je treba natakniti kopalke. Zadnje dneve poletnih počitnic je izkoristila za oddih na obali, kjer je nastal prizor, ki pusti brez sape. Slikala se je namreč v miniaturnem modrem bikiniju, ki ji popolno pristoji in poudaril njeno lepo postavo.

"V tem norem času nas lahko tudi kratki trenutki veselja, odklopa in sprostitve, ki si jih naredimo in vzamemo sami, ohranijo pri zdravi pameti. Želim vam jih čim več." To so besede, s katerimi je nagovorila svoje sledilce na Instagramu in marsikomu zavrtela glavo. Seveda so jo kar zasuli s številnimi komplimenti, in ti so še kako zasluženi. Očitno je, da skrbi za svoje telo in ohranja odlično formo.

Ob pogledu na Tino nihče ne bi rekel, da šteje 49 let in da se bo prihodnje leto srečala z abrahamom, saj jih kaže vsaj desetletje manj. Sama je pravi primer tega, da je mogoče s pravilno prehrano in redno vadbo (pa tudi s pomočjo dobrih genov) ohranjati vitalen in mladosten videz. Tudi zato je za marsikoga prava vzornica. Bravo, Tina!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gorenjak (@tinagorenjakofficial)