Tina Gorenjak: Slekla se je tudi za ženske

Tina Gorenjak (foto: Matej Grošelj) Matej Grošelj
Vir: Lea
12. 5. 2011

Natanko deset let je minilo, odkar je seksi igralka in režiserka Tina Gorenjak prvič odvrgla krpice za najbolj brano moško revijo na svetu. Ob deseti obletnici slovenskega Playboya je seksi muca maca spet odvrgla oblačila in vsi se strinjajo, da je Tina G. bolj vroča kot kadarkoli.

Tina Gorenjak je trenutno v fantastičnem obdobju svojega življenja in prav njena sreča se odraža tudi na fotografijah v novi izdaji slovenskega Playboya, ki izide 14. maja. “Trenutno sem v obdobju, ki me osrečuje, pa čeprav delam precej vsakdanje stvari, in vse to se, sem prepričana, vidi tudi na fotografijah, ki smo jih posneli za Playboy.

Razlogov, zakaj sem se odločila za fotografiranje, je več, eden glavnih je gotovo tudi ta, da sem želela ženskam, ki se pretirano obremenjujejo s starostjo, dopovedati, da privlačnost absolutno ni povezana z leti. Z izkušnjami pridobimo samozavest, bolj nam je jasno, kaj si želimo, kaj je v življenju pomembno in kaj ne, več si upamo,” je povedala nasmejana Tina Gorenjak, ki je navdušena nad končnimi fotografijami.