Tina Gorenjak v belih bikinkah prava paša za oči, skoraj bi pokazala preveč!

Tina Gorenjak v belih bikinkah prava paša za oči, skoraj bi pokazala preveč! (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
11. 5. 2022

Uf, ob pogledu na postavni Tino je marsikomu postalo vroče.

Naša igralka Tina Gorenjak je dodobra izrabila nekaj prostih dni in si je privoščila malce oddiha. "Po doooolgem času sem si privoščila mini potovanjce za prvomajske praznike. Čas hiti dalje, a baterije so napolnjene za ustvarjanje novih projektov," je med drugim napisala ob prizoru, ki je krepko dvigoval pritisk. Pred objektiv se je namreč postavila v mini belih bikinkah in pokazala svojo popolno postavo.

Zdaj je sicer še doma, a spomin na lepe počitnice ostaja. Številni so se spraševali, kam se je odpravila, ona pa je to razkrila kar sama: "Če še niste bili v Side, Turčija, priporočam. Mesto, ki te popolnoma očara s svojimi čudovitimi plažami, arhitekturo, zgodovino, kulinariko in izjemno prijaznimi ljudmi. Še oblak mi je ob poletu nazaj poslal en srček," je zapisala ob seksi prizoru. Tina je brez dvoma zelo uživala v lepi naravi in okusni hrani, zagotovo si je privoščila tudi kakšno sladko pregreho.

Sicer pa lahko mirno rečemo, da se njej leta res čisto nič ne poznajo in je videti res mladostno in čudovito - tudi ko je brez make-upa. Delno se lahko zahvali dobrim genom, delno pa svoji disciplini pri prehrani (in seveda redni vadbi). Rezultat je resnično odličen!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gorenjak (@tinagorenjakofficial)