Tina Gorenjak v tigrastih kopalkah pozirala kot prava mačka, samo poglejte to seksi postavo!

Tina Gorenjak v tigrastih kopalkah pozirala kot prava mačka, samo poglejte to seksi postavo! (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
26. 7. 2021

Lepa igralka, ki smo jo spoznali tudi kot tekmovalko v priljubljenem šovu Zvezde plešejo, je vedno prava paša za oči.

Tina Gorenjak je vedno bila postavna in zdi se, da je iz leta v leto samo še lepša, kar pride do še posebej do izraza poleti, ko svojo postavo pokaže v kopalkah. Tokrat se je mudila nekje ob morju, kjer je pokazala, kakšen model je izbrala za to poletje.

Odločila se je za bikinke s tigrastim vzorčkom, kar še kako ustreza njenemu živahnemu temperamentu. Pred objektiv se je postavila nekje ob morju in napovedala svojo predstavo z naslovom Večno samska, s katero navdušuje občinstvo po celi Sloveniji. Tokrat je bil na vrsti Portorož, kjer so jo gledalci navdušeno pozdravili.

Sicer pa je ta lepotica pred kratkim praznovala 49. rojstni dan, a se ji leta niti malo ne poznajo. Naslednje leto bo že abrahamovka, videti pa je vsaj desetletje mlajša, kot dejansko je. No, očitno zna lepo poskrbeti zase, zagotovo pa gre nekaj zaslug za njeno vitalnost pripisati tudi genom. Sicer pa je še ponosna mamica, njena hčerka Nina Barbara je zrasla v čudovito mladenko, ki je zdaj že študentka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gorenjak (@tinagorenjakofficial)

Priporočamo