Tina Maze pokazala, kako postaven (in drzen) je njen srčni izbranec, nič čudnega, da je tako ponosna nanj!

Tina Maze pokazala, kako postaven (in drzen) je njen srčni izbranec, nič čudnega, da je tako ponosna nanj! (foto: Goran Antley) Goran Antley
20. 9. 2022

Naša nekdanja smučarka je to poletje dodobra izkoristila v družbi svojih najdražjih.

Tina Maze tudi poleti ne miruje - bele strmine rada zamenja za modro morje in oddih v hribih. To pa ne pomeni, da poležava pod borovci ali posedi v senci ob gorskih kočah, temveč vsak trenutek izkoristi za gibanje.

Preberite še: Ups, TO postavno svetlolasko so povezovali z Blažem Švabom, zdaj pa je jasno, kakšno je pravzaprav njuno razmerje

Res so športna družina, kar je Tina že večkrat pokazala. Lotila se je ribolova, jadranja in smučanja na vodi, a tudi poleti ne more brez hribov. Tako sta se z njenim Andreo podala v gore in se lotila plezanja, kar je pokazala sledilcem. Ob tem pa ni skrivala ponosa na svojega postavnega partnerja.

Objavila je fotografijo, na kateri je Andrea in ob njej v angleščini zapisala: "Tam zgoraj." Prizor je njene sledilce res navdušil, saj je prečudovit in strinjali so se, da je moral biti razgled res fantastičen.

Lepo je, da z Andreo delita navdušenje nad gibanjem in športom ter se skupaj odpravita na drzne poti, na katerih si spočijeta dušo in uživata v vsakem trenutku. Nedvomno sta kot partnerja zelo povezana in se odlično razumeta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)