To je jekleni lepotec, ki bo odslej v garaži Tine Maze: Kaj pravite na njeno odločitev? Ona navdušenja ne skriva!

13. 12. 2022
Deli
To je jekleni lepotec, ki bo odslej v garaži Tine Maze: Kaj pravite na njeno odločitev? Ona navdušenja ne skriva! (foto: Instagram/Tina Maze)
Instagram/Tina Maze

Veliko časa preživi za volanom in na cesti, zato sta za njo varnost in udobje na prvem mestu.

Naša nekdanja vrhunska smučarka Tina Maze dobro ve, kako pomembno je imeti zanesljivega jeklenega konjička. Zdaj je svojim oboževalcem pokazala, kakšen avtomobil bo preizkusila, kot je zapisala sama.

Preberite še: Sin Boštjana Romiha je zdaj že tako velik, izjemno je podoben svojemu postavnemu očetu, ki je ponosen nanj

"Odločila sem se, da v tem mesecu preizkusim nov avto, ki se mi zdi drugačen!
Ko vidiš in se dotakneš nečesa novega, nekaj kar še ne poznaš…. se začne odpirati povsem nov svet! Kako se vam zdi? Mi paše?," je na Instagramu spraševala svoje sledilce. Številni so ji sporočili, da ji tak avto res lepo pristoji, nekateri pa so imeli nekaj pripomb. No, res je tako, da se bo vedno našel nekdo, ki ne bo zadovoljen, a pomembno je, da je zadovoljna Tina.

Preberite še: Miša Molk pokazala svoje najlepše darilo in s črno-belimi prizori spomnila na čase, ki so ji za vedno ostali v spominu

Prepričani smo, da jo za volanom čaka še veliko lepih pustolovščin v družbi njenih najbližjih. Nekdanja smučarka se rada odpravi na potep z avtom, pa tudi dopustovanje v avtodomu ji je zelo pri srcu, tako da so ceste stalnica v njenem življenju. Verjetno bo med vožnjo v novem avtu zelo uživala, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)