To o Mirjam Poterbin zdaj pravi njena prijateljica, ki jo zelo dobro pozna, zanjo je imela te besede ...

To o Mirjam Poterbin zdaj pravi njena prijateljica, ki jo zelo dobro pozna, zanjo je imela te besede ... (foto: Bobo) Bobo
31. 3. 2023

Mama našega košarkarskega asa Luke Dončića je atraktivna dama, ki požanje veliko pozornosti, kjer koli se pojavi, tako pri nas kot "čez lužo."

Mirjam Poterbin si je očitno pred kratkim privoščila večerjo v družbi svoje prijateljice, s katero jo je bilo mogoče na družbenih omrežjih opaziti že večkrat. Očitno se dami zelo radi dobivata in uživata v pogovorih o novostih v njunih življenjih. Najraje ob kakšni okusni večerji, prav taki, kot sta si jo privoščili nedavno.

Preberite še: Ta lepa POP TV voditeljica je nekoč grela posteljo Janu Plestenjaku!

Saj veste, kako pravijo: prijatelji so družina, ki si jo izberemo sami - in očitno Mirjam pri tem nima nobenih težav, saj s svojo očarljivostjo zlahka sklepa nova znanstva in prijateljstva. O vtisu, ki jih pusti na druge ljudi, pa zgovorno pričajo besede, ki so zapisane ob fotografiji dveh atraktivnih dam.

Morda bi vas zanimalo: To zdaj počne sin Nine Ivanič, naša igralka je pokala od ponosa (in to je tudi pokazala)

"S svojo lepoto, prijaznostjo, močjo, srčnostjo, ustvarjalnostjo, sočutjem, pogumom, odločenostjo, ljubeznijo, velikodušnostjo, plemenitostjo in odkritosrčnosjo definiraš žensko. Res imam rada večerje s tabo," je zapisala njena prijateljica in tako razkrila, kaj si pravzaprav misli o Mirjam. Očitno jo zelo dobro pozna in jo z veseljem pohvali! No, treba je dodati, da je mama Luke Dončića videti zelo mladostno in postavno. Njen pas je ozek, hlače, ki jih je izbrala za to priložnost, pa ga dodatno poudarijo. S svojim outfitom je vnovič pokazala, da je eleganten videz vedno v trendu - ona ga je ustvarila na preprost, a zelo učinkovit način.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacqueline Prieto (@jacquelineprieto)

  • Morda bi vas zanimalo: Pogovor z Veroniko Lovšin, učiteljico AEQ metode 3. stopnje, ki predstavi svoj vidik in svoje izkušnje ter to, kako se je lotila reševanje težav. Bistvo pogovora je bilo, zakaj je stik s telesom tako zelo pomemben oz. zakaj bomo brez njega težko trajno uredili katerokoli težavo v svojem življenju. Vabljeni k ogledu tega zelo zanimivega in poučnega pogovora, zagotovo boste slišali kakšno koristno informacijo, ki jo lahko uporabite za svoje boljše počutje.