To zdaj počne sin Nine Ivanič, naša igralka je pokala od ponosa (in to je tudi pokazala)

30. 3. 2023
Deli
Je tudi vam Nina Ivanič podobna prelepi igralki Sharon Stone? (foto: Sandra Bratuša/Zaklop.com)
Sandra Bratuša/Zaklop.com

Očitno je nasledil nekaj njene nadarjenosti za odrske nastope, bi lahko rekli ob prizoru, ki je osvojil srca njenih oboževalcev.

Naša igralka Nina Ivanič, ki smo jo videli tako v filmskih kot gledaliških vlogah, je predvsem ponosna mama dveh sinov. Luka in Miha zdaj odraščata v postavna mladeniča, oba pa sta že spoznala, kako je nastopati v javnosti. Pred časom je to naredil Luka, ki je skupaj z mamo nastopil v videospotu pesmi Marjetke Vovk. Zdaj pa je na oder stopil še Miha, kot je pokazala njegova ponosna mama.

Preberite še: Luka Dončić s to potezo nasmejal številne in se ob vsem skupaj še sam zabaval, samo poglejte ta prizor!

Objavila je namreč fotografijo, na kateri je Miha na odru Kina Šiška z bas kitaro v rokah. Očitno je navdušen nad glasbo in se na odru že odlično znajde! Ob tem je ponosna mama zapisala. "Moj sin, imam veselje…. Vse najboljše za 18!! " Zaveda se, da njen sin zdaj stopa na pot odraslosti in jasno je, da mu bo še naprej v vsakem trenutku stala ob strani, tako kot je to počela doslej.

Morda vas zanima: V tej družbi svoja jutra po ločitvi začenja Ana Tavčar in pri tem je videti še kako seksi (ufff, prava bomba)

Sicer pa je Nina ena od tistih znanih Slovenk, ki zna usklajevati družinsko in poklicno življenje. Kot je že pred časom razkrila v več intervjujih, je vedno imela podporo svoje širše družine, in seveda tudi svojega soproga Matjaža Repa, s katerim sta poročena že več kot 20 let. Delovni urnik, ki ga ima Nina, je vedno bil zelo pester, tako da je bilo potrebno veliko usklajevanja - a nekako ji je vedno uspelo uspešno voditi tako zasebno kot poklicno življenje. Tudi s tem je dala odličen vzor svojima otrokoma, ki sama dobro vesta, da je ob ustrezni organizaciji mogoče rešiti marsikaj. In to je vsekakor dobra popotnica za naprej, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Ivanič (@ivanic.nina)

  • Morda vas še zanima: Pogovor z Alenko Košir, ki govori o pomembnih delih telesa, na katere pogosto pozabimo - tudi o stopalih. "Stopala naš edini stik s podlago. Vse informacije o tem, kakšna so tla, kakšni so nakloni, kako moramo mi postaviti telo, katere mišice se morajo aktivirati, dobimo preko stopala," je pojasnila v pogovoru. Več pa v spodnjem posnetku, vabljeni k ogledu.