To pa je presenečenje! Darja Gajšek ima novega partnerja, odslej bo v družbi tega postavnega mladeniča

To pa je presenečenje! Darja Gajšek ima novega partnerja, odslej bo v družbi tega postavnega mladeniča (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
14. 6. 2022

No, to pa je presenečenje, se vam ne zdi?

Darja Gajšek je zamenjala partnerja - voditeljskega, da se razumemo. Številni se še spomnijo, kako uspešen voditeljski par sta bila z Blažem Švabom, a nato je napočil čas za drugačne poti. Darja je oddajo na nacionalki nekaj časa vodila sama, Blaž pa se je pojavil v tandemu z radijsko in televizijsko voditeljico Melani Mekicar.

Tanja Žagar prvič po rojstvu hčerke pokazala svoj goli trebušček, tako seksi že dolgo ni bila!

Zdaj pa je očitno spet čas za spremembe: na radijskih valovih bo Darja nastopila v družbi voditelja in moderatorja Matica Hercega, kar je razkril kar sam na svojem Facebook profilu, kjer je objavil skupno fotografijo.

"Z največjim veseljem sporočam, da sem del novega, drugačnega in predvsem v Sloveniji še ne videnega projekta! Združil sem dve stvari, ki ju preprosto obožujem. Radio in pa SLOVENSKO GLASBO. To stvar pa sem še dodatno začinil s tem, da imam vsako jutro ob 5:00 na sebi make up. Od tega tedna dalje, vsak drugi teden ... se bova z Darjo Gajšek z vami prebujala na Veseljaku! Končno lahko spet rečem, da sem jutranja ptica!," je zapisal ob lepem prizoru in zagotovo razveselil številne poslušalce.