To so fotografije, ki razkrivajo, kaj dela Tina Gaber, ko ni ob svojem Robertu Golobu

5. 4. 2023
Deli
To so fotografije, ki razkrivajo, kaj dela Tina Gaber, ko ni ob svojem Robertu Golobu (foto: Borut Živulovič/BOBO)
Borut Živulovič/BOBO

Vse se zdi, da ima Tina Gaber polne roke dela tudi takrat, ko ne spremlja svojega srčnega izbranca, predsednika vlade Roberta Goloba.

Manekenka Tina Gaber se zadnje čase vse več pojavlja na javnih dogodkih, kjer spremlja svojega izbranca, predsednika vlade Roberta Goloba. Seveda ji mediji zdaj radi sledijo na vsakem koraku in vse zanima tudi to, kaj dela takrat, ko ni ob svojem srčnem izbrancu.

No, zdaj je prišlo na dan tudi to, ko je ob nedavnem uradnem obisku premierja Severne Makedonije, Tina odšla na prav poseben obisk. "Ob uradnem obisku premierja Severne Makedonije so partnerica slovenskega premiera, Tina Gaber, soproga premierja Elena Kovačevska in soproga ministra za kmetijstvo, gozdarstvo in vodno gospodarstvo, Andrijana Nikolovska obiskale Dom upokojencev Kranj. Vodstvo doma upokojencev Kranj je predstavilo delovanje doma, stanovalci pa so pripravili kulturni program."

Fotografije so bile zelo zgovorne, predvsem pa je bilo videti, da so Tino vsi zelo dobro sprejeli in da je bilo vzdušje zares prijetno.

Preberite še: Ta lepotica je nekoč grela posteljo Sebastianu Cavazzi in danes je videti takole!

Vabimo vas še k ogledu podcasta:

Nina Pušlar je slovenska pevka s številnimi uspešnicami, katere si prepevamo na vsakem koraku. "Ravno v soboto smo na mojem domačem koncertu razkrili eno prav posebno novičko, povezano z ..."

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu