TO je bil prvi avto Ane Marie Mitič, zdaj pa vozi tega lepotca, s katerim je nadvse zadovoljna!

TO je bil prvi avto Ane Marie Mitič, zdaj pa vozi tega lepotca, s katerim je nadvse zadovoljna! (foto: Vir: Pop Tv, Avtorica: Urša Premik) Vir: Pop Tv, Avtorica: Urša Premik
19. 7. 2022

Najraje se sicer giblje peš, a še vedno je hvaležna za svoj prvi avtomobil - pa tudi za tega, ki ga vozi danes.

Ena njenih prvih voženj je bila tista na Bled, saj je že po tradiciji, prijatelje peljala na kremšnito. Danes je za volanom neprimerljivo bolj suverena kot tedaj. Igralka, stand-up komičarka in žirantka šova Znan obraz ima svoj glas Ana Maria Mitič se sicer najraje giblje kar peš, a marsikaj ima za povedati tudi o avtomobilih. Kolegi v uredništvu portala Avtomagazin.si so z njo opravili intervju, v katerem je razkrila marsikaj zanimivega.

Povprašali so jo, kakšen je bil njen prvi avto.

"Moj prvi avto je bila rdeča Stoenka, podedovan družinski avto. Specifičen način vožnje, sploh v primerjavi z zdajšnjo tehnologijo, sem se pa zaradi ekstremno ne-servo volana naučila z njo bočno parkirati in še zdaj se velikokrat zahvalim za ta trening, sploh v mestu je to dobra veščina."

Razkrila pa je tudi, kakšen lepotec se zdaj skriva v njeni garaži.

"Varnost je na prvem mestu, zato sem se odločila za Toyoto Verso, ki ima panoramsko streho, kamero za pomoč pri vzvratni vožnji, dober glasbeni predvajalnik in seveda obljubo, da se ne pokvari kar tako."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maria Mitic (@mamamaria.si)

Celoten intervju si lahko preberete na strani Avto-magazin.si