Uf, Darja Gajšek je izbrala ozke hlače, ki ji noro dobro pristojijo, škoda, da je v njih ne vidimo večkrat!

Uf, Darja Gajšek je izbrala ozke hlače, ki ji noro dobro pristojijo, škoda, da je v njih ne vidimo večkrat! (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
28. 6. 2022

Običajno jo na javnih prireditvah vidimo v elegantnih oblekah in le redko v hlačah.

Darja Gajšek se je pred kratkim nostalgično spomnila na dogodek, ki se ji je vtisnil v spomin. Pevka in voditeljica je ob tem objavila prizor, ki je marsikoga navdušil, saj jo je na sliki mogoče videti v ozkih, črnih hlačah iz svetlečega se materiala, ki ji noro dobro pristojijo.

Čudovita preobrazba Mojce Mavec, komaj bi jo prepoznali, Milan Gačanovič Gacho je ustvaril pravo mojstrovino!

"Kako lep spomin me veže na Festival Melodije Istre in Kvarnerja, ki poteka ravno v tem času. Lani sva namreč z @goran_sarac na MIK-u osvojila 2. nagrado publike in nagrado za najboljšo debitantko po mnenju radijskih postaj. ☺️ Kljub povabilu, se festivala letos žal nisem uspela udeležiti, stiskam pa pesti za Gorana," je med drugim zapisala Darja.

Postavna plavolaska je ena od tistih srečnic, ki ji odlično pristojijo tako hlače kot obleke, saj ima čvrsto in lepo postavo. Upamo, da jo bomo še kdaj videli v kakšni podobni, drzni kreaciji, kot so te hlače. Znala je združiti malce rockovsko obarvano oblačilo z romantičnim topom in elegantnimi čevlji in tako je ustvarila stajling, ki je vsekakor vreden posnemanja. Bravo, Darja!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)