Uf, hudooo! Gaja Prestor doslej še ni pokazala toliko gole kože, v teh tangicah je njena zadnjica videti noro dobro!

Uf, hudooo! Gaja Prestor doslej še ni pokazala toliko gole kože, v teh tangicah je njena zadnjica videti noro dobro! (foto: Alesh Maatko) Alesh Maatko
23. 12. 2022

22-letna vplivnica, pevka in televizijska voditeljica v zadnjem času osvaja oboževalce s slikami, ki vzbujajo domišljijo in marsikomu poženejo kri v glavo.

Gaja Prestor je ponosna na svoje telo in nima težav s tem, da pred objektivi pokaže svoje čare. Pri tem ne prestopi meje dobrega okusa - fotografije so čutne in seksi hkrati, in nikoli ne razkrije preveč.

Preberite še: Kristina (Sanjski moški) že spregovorila tudi o drugih fantih po šovu in tukaj je vsa resnica

Tokrat je pozornost svojih sledilcev zagotovo vzbudila s slikami, na katerih je v spodnjem perilu rdeče barve, ki velja tudi za barvo prihajajočih praznikov. Izbrala je komplet, ki bi ga imela marsikatera dama. Spodnje hlačke so oblikovane kot tangice in razkrivajo njeno čvrsto ter napeto zadnjico. Izbrala je samostoječe hlačne nogavice in pas za nogavice v isti barvi. Modrček je delno čipkast in lepo zaokroži celoten vtis.

Tudi make-up je v rdeči barvi - izbrala je rdečo šminko, ki lepo poudari njene polne ustnice. Odtenek, ki ga nosi, je kot nalašč za take temnolaske, kot je Gaja. Jasno je, da je njena postava vitka in čvrsta, za kar sama vzorno skrbi. Redno telovadi in pazi na prehrano, tako da nima težav z vzdrževanjem teže tudi v teh decembrskih dneh, ko se marsikje mize šibijo pod dobrotami, ki se jim je res težko upreti.

Morda vas zanima: Ani Tavčar te izbire ne bi pripisali, a kljub temu je z njo čisto očarala (tako kot zna samo ona)

Seveda so bili njeni sledilci nad videnim navdušeni in so ji to tudi jasno sporočili. Očitno je s temi prizori dala dobro idejo za darilo, saj so ji nekatere sledilke sporočale, da zdaj končno vedo, kaj bi rade našle pod smrečico - komplet podobnega perila, kot ga je zase izbrala Gaja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gaja (@gajaprestor)