Uf, La Toya je zdaj v kopalkah videti takole, mini bikini je komaj brzdal vse njene bujne obline

13. 6. 2023
Deli
Uf, La Toya je zdaj v kopalkah videti takole, mini bikini je komaj brzdal vse njene bujne obline (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Moramo priznati, da so ene od njenih kopalk resnično hudeee!

La Toya se je že pred časom umaknila iz javnosti in se preselila v Posočje, a to ne pomeni, da so njeni oboževalci pozabili na njo - zato pa jih tudi na družbenih omrežjih rada razveseli s kakšnim prizorom, ki požene kri v glavo. Še posebej, če svoje bujne obline pokaže v kopalkah.

Preberite še: Joooj, Tanja Žagar pokazala, koga je stisnila k sebi, prizor je pustil brez besed!

Kot je mogoče razbrati iz njenih objav, se je podala na počitnice, in sicer na Kanarske otoke, na Tenerife. Vzela si je nekaj časa samo zase in za svoj počitek, za uživanje v morju in toplem soncu, ki ga je v tem delu sveta res v izobilju. Kot je poročal Žurnal 24, jo je na počitnice povabila prijateljica, La Toya pa se takemu vabilu ni mogla upreti - no, če smo iskreni, le kdo bi se lahko?!

Preberite še: Tina Gaber končno pokazala nekaj, na kar je marsikdo čakal (in tukaj so fotke)

Seveda je s seboj nesla kar nekaj kopalk, ki jih je v njeni omari res veliko. Med drugim je izbrala bikinke v svetlo rožnati barvi, ki lepo pristojijo zagoreli polti, kakršno ima La Toya. Gre za klasičen model, ki si ga je pogumno oblekla in se postavila pred objektiv. Seveda oboževalci ob tem niso ostali tiho, temveč so jo zasuli s komplimenti. "Sočna in lepa postava", "Zelo seksi zgledaš" ... No, kaj pa pravite vi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lilli Murati (@la_toya_lopez)

Poleg rožnatih kopalk so v njenem kovčku našle prostor še črne kopalke, ki pa so res nekaj posebnega. Pokazala je samo zgornji del, ki je tak, da takoj požanje pozornost. Modrček namreč krasi mrežasti material, v katerem je La Toya videti samo še bolj seksi. Oboževalcem se je v tem modelu zdela zelo vroča, tako da smo prepričani, da ga bo v prihajajoči sezoni mogoče še večkrat videti na njej. In ja, strinjamo se - res je vroča!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lilli Murati (@la_toya_lopez)

Poglejte si še: Katarina Benček in Marko Pavlović sta eden izmed najbolj priljubljenih parov na očeh javnosti. Danes imata skupno že več kot 75 tisoč sledilcev, ki spremljajo njuno življenje. Preživljata se z ustvarjanjem vsebine za različna podjetja, najraje v potovalnem smislu - v tujini in doma. Pred kratkim smo ju spremljali v šovu Super par, kjer sta se Sloveniji pokazala v popolnoma drugačni luči. Več o Katarini in Marku, njunem odnosu, reševanju konfliktu, snemanju resničnostnega šova, delu potovalnega vplivneža in nekaj sočnih zanimivosti, izveste v novi epizodi podkasta Ob skodelici kave.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem