Uf, Melani Mekicar pokazala svoj izklesan trebušček v opravi, ki jo je nemogoče spregledati, samo poglejte jo

Uf, Melani Mekicar pokazala svoj izklesan trebušček v opravi, ki jo je nemogoče spregledati, samo poglejte jo (foto: Instagram/melanimekicar) Instagram/melanimekicar
13. 3. 2023

Gledalci so se je zelo razveselili, saj se je minuli petek na male zaslone vrnila priljubljena glasbena oddaja V petek zvečer, ki jo vodi skupaj z Blažem Švabom.

Melani Mekicar je mlada voditeljica z zavidanja vredno delovno kilometrino. Pred kamerami je že prava profesionalka, ki svoje delo opravi zelo dobro. To so prepoznali tudi gledalci, ki se vedno znova razveselijo, ko jo zagledajo na malih zaslonih, tako da ima med njimi že precej zvestih oboževalcev.

Preberite še: Za ženske po 40. letu: Tako bi se morale obleči (če iščete navdih za eleganten videz)

"Na notri se smejim, ker danes z res carskimi glasbenimi gosti štartamo s 5. sezono @petekzvecer !!!!," je zapisala Melani, ki je na slikah resda videti nekoliko bolj resno, kot smo je vajeni, a vseeno zelo očarljivo!

Pri tem ima zagotovo nekaj za opraviti njena zapeljiva bela oprava. Izbrala je namreč kratki top z naramnicami in bele hlače. Ker je top res kratek, do izraza pride njena izklesana postava in trebušček, ki je raven in brez trohice maščobe! Zagotovo se ji pozna, da se ukvarja s športom, kadar ji to čas dopušča. Poleg tega pa zna paziti na prehrano in ne pretirava s sladicami.

Morda vas še zanima: Pogovor z balerino Ano Klašnja, ki med drugim pove: "Svet samskih je zahteven."

Ob objavi so se takoj zvrstili komentarji, eden od njenih sledilcev pa je iskreno zapisal: "Hvala bogu da bo spet nekaj za pogledat." In te besede res povedo veliko, se vam ne zdi? Zagotovo bo Melani uživala v snemanju in pripravljanju oddaj, ki v petek zvečer pred male zaslone privabijo številne gledalce.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANI MEKICAR (@melanimekicar)

  • Morda bi vas še zanimalo: "Telo je navajeno, da se giba, telo se mora gibati" Več pa v spodnjem posnetku, vabljeni k ogledu.