Uf, Nastja Gabor v tej kratki oblekici čudovitega kroja naravnost zažiga, v prvem planu so njene čvrste noge

1. 9. 2023
Deli
Uf, Nastja Gabor v tej kratki oblekici čudovitega kroja naravnost zažiga, v prvem planu so njene čvrste noge (foto: Instagram/Nastja Gabor)
Instagram/Nastja Gabor

Postavna pevka svojih oboževalcev ne osvaja samo z glasom, ko stopi na oder, vedno poskrbi, da so vanjo uprte vse oči.

Nastja Gabor je resnično postavna dama in rada poudari svojo ženstvenost. Zase izbira obleke, v katerih je videti fantastično, in ker ima lepo postavo, si mirno privošči malce nevsakdanje modele. Tokrat je navdušila v kratki oblekici, v kateri so do izraza prišle njene čvrste noge.

Vau, tako nenavadnih kopalk že dolgo nismo videli, Indira Ekić pa je v njih videti takole ...

Gre za obleko, ki hkrati poudari tudi dekolte. Narejena je iz lahkotnega, bleščečega se materiala v modri barvi, ki svetlolaskam, kakršna je tudi Nastja, izjemno lepo pristoji. Pod prsmi je stisnjena in zelo kratka, tako da bi jo lahko nosila tudi v kombinaciji s pajkicami ali kavbojkami. Zraven se odlično podajo sandali z visokimi petami ali pa elegantni salonarji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

Nastja in njen srčni izbranec Luka Basi sta to poletje preživljala delno delovno, saj sta oba kar precej nastopala. Oba sta priljubljena pevca, zato jo pogosto vabijo na razne prireditve in koncerte. Avgusta bi se sicer tudi morala poročiti, a so katastrofalne poplave prekrižale njune načrte. Sklenila sta, da zaradi poplav, ki so prizadele Slovenijo, poroko prestavita na poznejši čas.

Tina Gaber vstopa v priljubljeni TV šov - kaj bo počela in kdaj jo bomo lahko gledali?

Sicer pa Nastja ves svoj prosti čas posveča otrokoma, tako kot njen Luka. Imata hčerko Tio in sinčka Taia, ki pred njunimi očmi hitro odraščata, onadva pa nočeta zamuditi niti trenutka njunega otroštva. Nastja občasno objavi kakšno fotografijo otrok, in oboževalci ugotavljajo, da je hčerka podobna njej, sinček pa svojemu očku.

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja z Marjanom Pipenbaherjem

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem