Uf, pri Saši Einsiedler doma je zdajle takole, to je reees pravo razdejanje, nič ji ne zavidamo

Uf, pri Saši Einsiedler doma je zdajle takole, to je reees pravo razdejanje, nič ji ne zavidamo (foto: Aleksandra Saša Prelesnik, Goran Antley, Primož Predalič) Aleksandra Saša Prelesnik, Goran Antley, Primož Predalič
24. 5. 2022

Po njenih objavah na Instagramu gre sklepati, da se je lotila velike prenove v svoji hiši sredi narave.

Saše Einsiedler se številni spomnijo v vlogi televizijske voditeljice. Zdaj se ukvarja s svetovanjem in je tudi uspešna komunikacijska trenerka. Zanimanje javnosti za njo ne pojenja, tudi njene sledilce na Instagramu zanima, kaj se dogaja v njenem življenju.

 TA znana Slovenka je učiteljica hčerke Alenke Košir, ste vedeli to?! Nas je presenetilo!

No, zdaj pa je pokazala, kakšen je trenutno njen vsakdan - lotili so se namreč delne prenove hiše oziroma terase, ki trenutno nastaja. Kako je vse skupaj videti, si lahko ogledate spodaj.

Zagotovo je v njeni hiši zdaj veliko prahu, a ko bodo dela končana, bo vse skupaj še lepše, zato Saša dobro ve, da se je v tem trenutku treba oborožiti predvsem s potrpežljivostjo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Einsiedler (@einsiedlersasa)

Kot je razkrila za Žurnal24, so se odločili, da bodo zasteklili teraso, saj so jo doslej lahko uporabljali samo takrat, ko jim je to dopuščalo vreme. Sklenili so, da podrejo steno med kuhinjo in teraso ter za menjavo tal. To je kar precejšen gradbei podvig, a ko bo vse skupaj končano, bo zagotovo zelo zadovoljna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Einsiedler (@einsiedlersasa)