Uf, se še spomnite Franka Bajca? S tem je dejansko zaprl usta čisto vsem, nekateri se niso mogli načuditi!

9. 6. 2023
Deli
Uf, se še spomnite Franka Bajca? S tem je dejansko zaprl usta čisto vsem, nekateri se niso mogli načuditi! (foto: IG: @franko_bajc)
IG: @franko_bajc

Številni gledalci so si ga zapomnili po udeležbi v resničnostnih šovov in še zdaj mu mnogi sledijo na družbenih omrežjih.

Franko Bajc, postavni temnolasi mladenič, slovi po svoji športni nadarjenosti. Predlani je zmagal v resničnostnem šovu Exatlon in ta zmaga mu je prinesla kar 50.000 evrov. No, pred tem je že zmagal v šovu Kmetija. V svojem življenju pa ima očitno osebo, ki ga še kako navdihuje - mi mirno priznamo, da bi tudi nas!

Preberite še: Kaaaj?! Taka je bila pred 30 leti Katarina Čas, bi jo prepoznali? (ja, že takrat je nastopala)

Pred kratkim je namreč na svojem profilu na Instagramu objavil družinsko fotografijo, ki je nastala na posebnem jubileju - šlo je za 90. rojstni dan Frankovega dedka! Ob tem lahko samo rečemo, da jabolko res ne pade daleč od drevesa (to je ugotovil tudi Franko), saj nas je gospod dejansko pustil brez besed, verjetno pa bo tudi vas. 

Preberite še: Takole je bil videti Blaž Švab, ko je bil še deček, s tem prizorom je raznežil, saj je v družbi posebne osebe

"Jabolko ne pade daleč od 🌳 Nono mel žur za 90let! Le po komu so 💪," je Franko zapisal ob spodnjem prizoru. Njegov dedek je pri svojih letih še kako postaven gospod, in očitno je, da zelo dobro skrbi za svoje zdravje in dobro počutje. Frankovi sledilci so v svojih komentarjih izražali presenečenje in hkrati dedku zaželeli vse najboljše. Bili so navdušeni nad mladostnim videzom gospoda, ki ima častitljiva leta. Take osebe so res pravi navdih in zagotovo to Franko zelo dobro ve. Lepim željam se pridružujemo tudi mi in ne dvomimo, da je bila zababa odlična!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Franko Bajc (@franko_bajc)

Poglejte si še: Katarina Benček in Marko Pavlović sta eden izmed najbolj priljubljenih parov na očeh javnosti. Danes imata skupno že več kot 75 tisoč sledilcev, ki spremljajo njuno življenje. Preživljata se z ustvarjanjem vsebine za različna podjetja, najraje v potovalnem smislu - v tujini in doma. Pred kratkim smo ju spremljali v šovu Super par, kjer sta se Sloveniji pokazala v popolnoma drugačni luči. Več o Katarini in Marku, njunem odnosu, reševanju konfliktu, snemanju resničnostnega šova, delu potovalnega vplivneža in nekaj sočnih zanimivosti, izveste v novi epizodi podkasta Ob skodelici kave.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu