Uf, Špela Močnik si je privoščila to dobroto, številni so ji pri tem še kako zavidali

Uf, Špela Močnik si je privoščila to dobroto, številni so ji pri tem še kako zavidali (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
1. 10. 2021

Res je prava srečnica, če se lahko brez posledic loti dobrote, ki bi si jo z veseljem privoščili številni.

Voditeljica in novinarka Špela Močnik svoje delo opravlja zavzeto, profesionalno in z dušo, kar se pozna pri njenih prispevkih. Zaradi svoje službe obiskuje številne kraje, oboževalcem pa rada pokaže, kje vse se je mudila in kaj je počela.

Anamaria Goltes v črnih kopalkah, ki bodo hit prihodnje sezone, ti prizori vas bodo pustili brez sape

Tokrat se je s snemalno ekipo TV Slovenija odpravila na Kofce in pokazala, kaj so si privoščili med zasluženo pavzo. "Po službeni dolžnosti že navsezgodaj zjutraj v hribih💪 @planinskidom_kofce je bil že drugič izglasovan za Naj planinsko kočo. In njihovi sloviti štruklji, mmmm, nekaj najboljšega," je bila iskrena prikupna voditeljica.

Moramo priznati, da so štruklji res videti fantastično, še posebej pa bodo teknili po pohodu do planinskega doma, ko si je treba povrniti malce energije.

Postavna Špela si je to sladko dobroto mirno privoščila, saj zgledno skrbi za dovolj gibanja, tako da se ji male sladke pregrehe sploh ne poznajo. Res je prava vzornica, ko gre za skrb za svoje zdravje, saj številnim sledilcem pokaže, kako je treba poskrbeti zase.

Zagotovo so vsi skupaj uživali v svojem delu, ki vključuje tudi tak trenutek, kot je ovekovečen na sliki. Dober tek, Špela.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik (@spelamocnik)