Uf, Tanja Žagar že dolgo ni bila tako hudo seksi, k temu pripomore čudovita obleka in nekateri mislijo, da razkriva preveč

30. 5. 2023
Deli
Uf, Tanja Žagar že dolgo ni bila tako hudo seksi, k temu pripomore čudovita obleka in nekateri mislijo, da razkriva preveč (foto: Bobo)
Bobo

Naša pevka je znana po svojem odličnem modnem okusu, še posebej, ko se je treba urediti za kakšne nastope.

Številne dame se sprašujejo, kje najde svoje čudovite obleke - v tej, ki jo je pokazala na družbenem omrežju, pa je priljubljena Tanja Žagar videti naravnost fantastično in zdi se, da je resnično presegla samo sebe. Obleka je krojena tako, da je ena rama razgaljena, dolga je do tal in svetlo turkizno modre barve, ki je rdečelaskam, kakršna je sama, dobesedno pisana na kožo.

Preberite še: Ooo, tako prikupna je hčerkica Alena Kobilice in Manje Prašnikar, malčica res hitro raste!

Kreacija je narejena iz modernega, plisiranega materiala, ki lepo pade ob njenem telesu. Obleka je malce prosojna, a ne razkriva preveč, le takrat, ko je dobro osvetljena, se jasno vidijo obrisi njene vitke silhuete. Zraven je izbrala diskreten pas z okrasno zaponko v bež barvi, in tudi salonarji, ki jih nosi, so v podobni barvi. Vse skupaj deluje stilsko zelo usklajeno.

Marsikdo se čudi, kako ji je uspelo tako hitro spet priti v svojo top formo. Tanja je namreč lani julija rodila svojega drugega otroka, hčerko Marino in zdi se, da je zelo hitro izgubila nosečniške kilograme. Zdaj je njena postava spet takšna, kakršna je bila pred nosečnostjo, njen pas pa se zdi še bolj vitek. Morda je to zaradi kroja obleke, ki poudari vse, kar je lepega na njej.

Preberite še: Urša (Čepin) Hočevar v kopalkah pokazala, kako ponosna je na svoje telo (in še kako upravičeno!)

Jasno pa je, da njeni oboževalci komaj čakajo nove uspešnice, ki jih bodo skupaj z njo zapeli na katerem od njenih koncertov. Poletje je čas številnih festivalov na prostem, tako da obstaja možnost, da na katerem nastopi tudi Tanja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

Vabljeni k ogledu podcasta s Katarino Benček in Markom Pavlovićem!

Gre za enega izmed najbolj priljubljenih parov na očeh javnosti. Danes imata skupno že več kot 75 tisoč sledilcev, ki spremljajo njuno življenje. Preživljata se z ustvarjanjem vsebine za različna podjetja, najraje v potovalnem smislu - v tujini in doma. Pred kratkim smo ju spremljali v šovu Super par, kjer sta se Sloveniji pokazala v popolnoma drugačni luči. Več o Katarini in Marku, njunem odnosu, reševanju konfliktu, snemanju resničnostnega šova, delu potovalnega vplivneža in nekaj sočnih zanimivosti, izveste v novi epizodi podkasta Ob skodelici kave z Živo Avžner.