Uf, to so škornji, ki jih je zase izbrala Melani Mekicar - drzni model v nevsakdanji barvi, a na njej so videti fantastično!

2. 1. 2023
Deli
Uf, to so škornji, ki jih je zase izbrala Melani Mekicar - drzni model v nevsakdanji barvi, a na njej so videti fantastično! (foto: Instagram/melanimekicar)
Instagram/melanimekicar

Vsekakor so primerni za večerno zabavo, na kakršno se je verjetno odpravila tudi sama.

Melani Mekicar je skupaj z Blažem Švabom in ostalimi nastopajočimi gledalce RTV Slovenija popeljala v novo leto. To pa ne pomeni, da si malce zabave za najdaljšo noč ni privoščila tudi sama - kot je pokazala svojim sledilcem, je to naredila v posebni opravi. Objavila je namreč fotografiji, na katerih je videti resnično elegantno, pa tudi malce seksi (še posebej na drugi sliki).

Preberite še: Horoskop za leto 2023: Obeta se veliko sprememb, ko gre za odnose in ljubezen - preverite, kako kaže vašemu znaku

Izbrala je elegantno črnino, ki jo je dopolnila z bleščečo srebrno barvo. Oblekla si je črne kratke hlače, okrašene z drobnimi bleščicami, črn in preprost puli, nosila je tudi črne hlačne nogavice in škornje, ki so pritegnili nemalo pozornosti. Gre za nevsakdanji model, primeren prav za zabave - petke so visoke, njihova barva pa srebrna. No, noge naše voditeljice so v njih videti še daljše in vitke, tako da ji odlično pristojijo.

Morda vas zanima: Ana Klašnja v hlačnih nogavicah, ki bi jih hotela imeti vsaka, njene noge so videti še lepše!

Taki oziroma podobni škornji so pravzaprav večni - so nekaj posebnega, tako da v pravi kombinaciji vedno pridejo do izraza. Prepričani smo, da jih bo Melani lahko uporabila še ob kakšni drugi priložnosti in tudi takrat bodo vse oči brez dvoma uprte vanjo. Bravo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANI MEKICAR (@melanimekicar)