Uf, vročeee! Nastja Gabor pokazala svoje telo v mini bikinkah, njena postava je zavidanja vredna!

31. 3. 2023
Deli
Uf, vročeee! Nastja Gabor pokazala svoje telo v mini bikinkah, njena postava je zavidanja vredna! (foto: Instagram/Nastja Gabor)
Instagram/Nastja Gabor

Zdi se, da je iz leta v leto samo še lepša in bolj postavna. Ima obline, na katere je ponosna in jih ne skriva.

Srčna izbranka Luke Basija, Nastja Gabor, je prav tako pevka z zavidanja vredno kariero. Ima številne oboževalce, ki komaj čakajo, da jo zagledajo na odru, saj vedno poskrbi, da je tudi prava paša za oči. Je mamica dveh otrok, sina in hčerke, a ob pogledu na njeno čvrsto postavo bi tisti, ki je ne poznajo, to le stežka verjeli. Na njenem telesu namreč ni sledi dveh nosečnosti - še vedno je takšna, kot je bila v času deklištva.

Preberite še: Gaber Keržišnik zdaj povedal, zakaj je v resnici zapustil POP TV in nima lepih besed o tej televiziji!

Svoje sledilce na družbenem omrežju Natja rada malce pocrklja s kakšnimi lepimi prizori, kot je na primer spodnji. Nastal je med oddihom, na njej pa jo lahko občudujemo v bikinkah, ki ji noro lepo pristojijo! Odločila se je za kopalke v ciklamni barvi, ki ji - kot svetlolaski - odlično pristoji. Barva poživi njeno svetlo polt, model kopalk pa je tak, da poudari njene čvrste obline. Številne ji zavidajo lepo postavo, za katero pa Nastja veliko naredi sama - s telovadbo poskrbi, da hitro izginejo morebitni odvečni kilogramčki, pa tudi pri prehrani je zmerna.

Morda vas zanima: Ooo, poglejte, koga je Dejan Krajnc v svoji postelji stisnil k sebi, njegova ljubezen je nesporna!

Prosti čas rada preživlja v naravi in tudi doma, v objemu svojih najbližjih. Nikoli jim ni dolgčas, za to poskrbita njena dva mala in živahna nadobudneža, zaradi katerih sta tako ona kot Luka nenehno v gibanju. Ker imata oba veliko službenih obveznosti, so trenutki, ki jih preživljajo skupaj, toliko bolj dragoceni in res dodobra izkoristijo vsako skupno minuto. No, tudi Nastja in Luka si znata vzeti čas samo zase, saj dobro vesta, da je treba ljubezen negovati - tako bo ostala še dolgo časa "mlada."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

  • Morda bi vas zanimalo: Pogovor z Veroniko Lovšin, učiteljico AEQ metode 3. stopnje, ki predstavi svoj vidik in svoje izkušnje ter to, kako se je lotila reševanje težav. Bistvo pogovora je bilo, zakaj je stik s telesom tako zelo pomemben oz. zakaj bomo brez njega težko trajno uredili katerokoli težavo v svojem življenju. Vabljeni k ogledu tega zelo zanimivega in poučnega pogovora, zagotovo boste slišali kakšno koristno informacijo, ki jo lahko uporabite za svoje boljše počutje.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave