Uf, z Natalijo Bratkovič res ne gre zobati češenj, pokazala je, da se ne ustraši tovrstnih izzivov

Uf, z Natalijo Bratkovič res ne gre zobati češenj, pokazala je, da se ne ustraši tovrstnih izzivov (foto: Kaja Milanič) Kaja Milanič
21. 11. 2022

Je v odlični fizični formi, za katero zgledno skrbi.

Natalija Bratkovič je znan televizijski obraz, poleg tega pa izjemno atraktivna dama. Za svojo kondicijo skrbi s pomočjo športa, natančneje povedano borilne veščine, imenovane kickbox. Zanj jo je navdušil njen partner, sicer tudi tekmovalec v tem športu, Dejan Vajs, s katerim tudi trenira.

To so najbolj glamurozne oprave Darje Gajšek, med njimi pa naravnost izstopa ENA obleka

Občasno svoje sledilce na Instagramu razveseli s kakšnim prizorom iz telovadnice, tako da si lažje predstavljajo, kaj vse vključujejo fizično naporni treningi. S spodnjim prizorom pa je preprosto "zažgala" - pokazala je, da je izjemno gibčna pa tudi njena fizična moč nikakor ni zanemarljiva! Brez težav naredi preval, stojo na rokah, in medtem ko je obrnjena z glavo navzdol, se z rokami še dvigne in spusti. To res ni mačji kašelj in zahteva odlično pripravljenost in veliko znanja, pa tudi temeljitega poznavanja svojega telesa in njegovih zmožnosti.

Se še spomnite alpske smučarke Urške Hrovat? Takšna lepotica je danes!

Natalija je s svojo predanostjo, nesporno disciplino in odločenostjo zagotovo prava vzornica mladim dekletom, katerim jasno pokaže, da je treba vedno skrbeti zase, svoje dobro počutje in zdravje. Naši voditeljici vse našteto gre odlično od rok in rečemo lahko samo: bravo, Natalija!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Bratkovič (@natalijabratkovic)