Uff, Janezu Hočevarju Rifletu jo je takole zagodlo zdravje, zato ga v zadnem času ni bilo nič v javnosti

Uff, Janezu Hočevarju Rifletu jo je takole zagodlo zdravje, zato ga v zadnem času ni bilo nič v javnosti (foto: Goran Antley) Goran Antley
27. 6. 2022

Pomembno pa je, da je zdaj z njegovim zdravjem vse v najlepšem redu.

Priljubljeni igralec Janez Hočevar Rifle je doživel možgansko kap, o tej izkušnji pa je iskreno spregovoril za revijo Lady.

Vila Nataše Pirc Musar in njenega soproga je zares posebna, za njo stoji zanimiva zgodba

Med drugim je povedal, da ga je med pripravo kosila za kuhinjskim pultom obšla slabost in leva stran telesa ga več ni ubogala. Soprogo Majo je prepričal, da bo šel malce počivat, a naslednji dan ni bilo nič boljše. Zato ga je odpeljala na urgenco, tam pa se je - kot pravi sam - začel cirkus.

S škofjeloške urgence so ga prepeljali na nevrološko kliniko, kjer je preživel 14 dni. Pravi, da je bilo kar težko.

"Bil sem zmeden in hodil sem lahko samo s hojco. Od tam sem bil poslan direktno v zdravilišče. Ne morete verjeti, celo vprašali so me, kam bi si želel na nadaljnje zdravljenje. Nikoli več se ne bom pritoževal čez naše zdravstvo. Vse je neverjetno 'klapalo'. In izbral sem si Šmarješke Toplice.

Tri tedne sem preživel tam in s pomočjo srčnih terapevtk in sester, vseh se še spomnim – Anja, Damjana, Romana, Tea, Štefka in Andreja, pa še Gregor je bil zraven – sem od tam odšel kot nov. Ali pa kot 'star'. Brez bergel, brez hojce, brez palice, samo z rahlo motnjo ravnotežja. Ta me bo najbrž spremljala še nekaj časa."

Vir: revija Lady