Uff, pajkice, ki jih je zase izbrala Tina Maze, bi hotela imeti marsikatera, na njej so preprosto božanske!

Uff, pajkice, ki jih je zase izbrala Tina Maze, bi hotela imeti marsikatera, na njej so preprosto božanske! (foto: Instagram/Tina Maze) Instagram/Tina Maze
25. 5. 2023

Pajkice so zagotovo kos, ki ga premore omara vsake dame. Mogoče jih je kombinirati na različne načine. So priljubljeno športno oblačilo, odlično pa se obnesejo še v poletnih kombinacijah s tunikami.

Naša nekdanja vrhunska smučarka Tina Maze je videti odlično, ko si obleče kakšno elegantno obleko za družabne priložnosti ali za poslovne sestanke. Nič drugače pa ni, ko gre za njen prosti čas. Še vedno je zelo aktivna športnica, ki se ukvarja s številnimi športi - komaj čaka, da se lahko odpravi v naravo, kjer se do konca sprosti.

Preberite še: To so kopalke Marjetke Vovk, ki jih mnogi še vedno ne morejo pozabiti, predvsem v oči bode tale detajl

Svoje oboževalce in sledilce vzpodbuja h gibanju, saj se zaveda, kako pomembno je to za ohranjanje zdravja in dobre kondicije. Tako se je pred kratkim očitno odpravila v hribe in poskrbela za to, da je tudi v tem trenutku videti super! Izbrala je športne pajkice v črni barvi, ki jih je kombinirala z ozko majico v rožnati barvi. Nosila je velika, športna sončna očala in tako poskrbela še za zdravje svojih oči.

"Najboljše se je športa lotiti zjutraj in dan se lahko začne," je ob sliki zapisala Tina, ki zagotovo komaj čaka, da se začne poletje in počitnice. Morda se bo tudi letos skupaj s svojo družino, hčerko Anouk in partnerjem Andreo, odpravila na pot z avtodomom. Vsi obožujejo aktivno preživljanje prostega časa, kar jim avtodom zagotovo ponuja - niso vezani na samo eno lokacijo in lahko si ogledajo veliko več kulturnih in naravnih znamenitosti.

Morda vas zanima: Anamaria Goltes končno pokazala, kje se potepata z njenim Luko in kakšna družba ju obkroža

Pred kratkim je za revijo BZ razkrila, kako se znajde v materinski vlogi. "Dolgo sem si želela biti mama in uživam v tej vlogi. Tako kot šport poskušam tudi materinstvo doživljati stoodstotno, z vsem svojim bitjem. Če je treba, sem stroga, pri nekaterih stvareh ne popuščam." No, verjetno na počitnicah svoji malčici dovoli malce več kot sicer, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

Morda vas bo zanimal pogovor, ki ga vodi Borut Pahor: