Uff, to pa je totalno presenečenje, hčerka Jureta in Alenke Košir je tako gibčna, da vas bo sezulo!

Uff, to pa je totalno presenečenje, hčerka Jureta in Alenke Košir je tako gibčna, da vas bo sezulo! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
21. 12. 2021

Mlada dama je že večkrat pokazala svoje telo v kopalkah, ki je vitko in čvrsto, tako da je jasno, da je redna vadba njena sopotnica.

Alina Košir, hčerka Jureta in Alenke Košir, je nadarjeno mlado dekle, ki ji je bil šport položen v zibko. Očitno ji je redna vadba zlezla pod kožo, zdaj pa je svoje sledilce presenetila z neverjetnim prizorom.

Takoj po zmagi na SIT je Tajdo Korče k sebi stisnila ta znana Slovenka, prizor vas bo ganil

Alina se je postavila ob plesni drog in dvignila nogo tako visoko, da je marsikomu zastal dih. Ob  tem je posnela še "selfie" in razveselila svoje številne sledilce, ki so ji samo lahko iskreno zaploskali.

Zagotovo je marsikomu za vzor, ko gre za skrb za svoje telo, tako kot njena mama, ki znanje in svoj način vadbe predaja naprej. Številni tako telovadijo skupaj z Alenko, verjetno pa se ji ob tem vsaj občasno pridruži Alina, za katero se že marsikdo sprašuje, ali bo šla po maminih manekenskih stopinjah. Sicer se je že preizkusila kot fotomodel, in ne glede na to, za kakšno pot se bo odločila, ji bosta starša vedno stala ob strani, tako kot sta ji doslej.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Kosir (@alinakosir)