Ula Furlan to pomlad v tako ultra kratkem krilu, da obrača vse glave

4. 4. 2023
Deli
Ula Furlan to pomlad v tako ultra kratkem krilu, da obrača vse glave (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Voditeljica Ula Furlan je v pomlad vstopila v zares razigranih barvah, ki bodo prav gotovo všeč mnogim.

Voditeljica Ula Furlan je to pomlad odprla z barvami, ki bodo všeč mnogim in zdi se, da ji tudi izjemno lepo pristajajo. Nedavno je tako pokazala čudovito roza obleko, ki je bila nekoliko krajše krojena in videti je bila zares zapeljivo. Mnogim ni ušlo, da so njene noge videti zares sanjsko in da bi jih brez težav sprehajala tudi po modnih brveh.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ula Furlan (@ulaf)

Ula je zadnje čase v sedmih nebesih, saj je že nekaj časa srečna v objemu postavnega hrvaškega igralca, ki ga je nedavno tudi javno pokazala na svojem Instagram profilu in zapisala, da sta drug v drugem našla smisel in več kot očitno je, da jima je skupaj zelo lepo in da pišeta čudovito ljubezensko pravljico.

Vsekakor bo ta pomladna modna kombinacija, ki jo nosi lepa Ula pri mnogih vzbudila veliko zanimanja, morda pa katera pri njej dobi tudi kakšno idejo, za svoje pomladne opravice.

Preberite še: Ta lepotica je nekoč grela posteljo Sebastianu Cavazzi in danes je videti takole!

Vabimo vas še k ogledu podcasta:

Nina Pušlar je slovenska pevka s številnimi uspešnicami, katere si prepevamo na vsakem koraku. "Ravno v soboto smo na mojem domačem koncertu razkrili eno prav posebno novičko, povezano z ..."