Ups, na POP TV-ju jim reees ni dolgčas, med intervjujem se je zgodilo tole (in številni so se nasmihali)

21. 7. 2023
Deli
Edi Pucer, Darja Zgonc, Petra Kerčmar in Jani Muhič se med seboj zelo dobro razumejo. Žal se ne srečajo pogosto, ker delajo v drugi izmeni, a ko se, se usedejo in poklepetajo. (foto: Foto: Urša Premik)
Foto: Urša Premik

Ja, delo novinarjev in voditeljev informativnih oddaj je res zahtevno, nepredvidljivo, in včasih tudi - zabavno.

To so pred kratkim vnovič spoznali novinarski kolegi s POP TV-ja, ki so kar sami pokazali, za kaj je pravzaprav šlo. Vklopi v informativno oddajo 24 ur niso mačji kašelj, saj je vedno treba računati na to, da se lahko zgodi nekaj, kar niso ravno predvideli. Tako so na Instagram profilu objavili posnetek, ki je marsikoga nasmejal.

Preberite še: Jan Plestenjak poskrbel, da se bo o tem še dolgo govorilo (in tudi sam ni mogel skriti presenečenja)

"Intervju našega novinarja Anžeta Božiča s sogovornikom se je tokrat kar pošteno zavlekel. Večkrat sta namreč morala prekiniti izjavo, saj je vso pozornost ukradel mimohodeči maček, ki se je suvereno razkazoval pred kamero. Očitno mu slava godi. Mu moramo pa, žal, sporočiti preko Instagrama, da - kljub vsemu svojemu prizadevanju - v oddaji 24 ur objavljen ne bo," so zapisali ob posnetku.

Tema je bila nekoliko prezahtevna glede na njegove mačje izkušnje. Ga bomo pa imeli v mislih v prihodnje, ko bomo pripravljali kakšno bolj živalsko temo," so še dodali. Nobenega dvoma ni - če se bodo odločili za to, imajo pravega! Moramo priznati, da smo se ob ogledu posnetka hahljali tudi v našem uredništvu. Maček je nadvse suveren in sinpatičen, zmotil pa je intervju s sogovornikom Jašo Jenullom (in tudi on je težko ostal resen).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

In spet lahko samo ugotovimo: ja, naše delo zna biti še kako zabavno. Kolegi iz oddaje 24 ur so nadvse profesionalni in strokovni, tako da jim taki dogodki samo še popestrijo vedno zanimiv vsakdan.

Morda vas zanima: Tanja Žagar tega že dolgo ni naredila, zato je presenečenje toliko večje (ni skrivala, kako ji je pri srcu)

BONUS VIDEO:  Pogovor z Dajano Smolnik, mag. dietetike, ki stoji za Instagram profilom @jem.z.glavo. Dajana ozavešča predvsem o motnjah hranjenja in motnjah prehranjevanja ter ljudem pomaga, da vzpostavijo zdrav odnos do hrane.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik