Urša (Čepin) Hočevar v kopalkah pokazala, kako ponosna je na svoje telo (in še kako upravičeno!)

28. 5. 2023
Deli
Urša (Čepin) Hočevar v kopalkah pokazala, kako ponosna je na svoje telo (in še kako upravičeno!) (foto: Helena Kermelj)
Helena Kermelj

Pevka in resničnostna zvezdnica se je nekoliko umaknila iz javnosti in mirno živi svoje življenje, a oboževalci še zdaleč niso pozabili na njo! Sama to dobro ve, zato jih občasno razveseli s kakšnim lepim prizorom na družbenih omrežjih.

Svetlolaso Uršo Hočevar so si številni gledalci dobro zapomnili, saj je leta 2010 nastopila v priljubljenem šovu Big Brother slavnih. Takrat je vladalo veliko zanimanje za njo in veliko se je pojavljala v medijih ter v javnosti. A zdaj živi drugače, ima svoj mir in mala življenjska zadovoljstva, ki ji prinašajo veliko veselja.

Preberite še: Vau, kakšna lepotica! To je hčerka enega najbolj znanih Slovencev, z razlogom je tako ponosen na njo!

Številni jo še dandanes spremljajo prek družbenih omrežij, sama pa tu in tam objavi kakšen utrinek iz svojega vsakdana. Očitno je, da se Urška skozi vsa ta leta ni kaj veliko spremenila - še vedno je zelo postavna dama, ki ji je na prvem mestu zdravje in zato se trudi lepo poskrbeti zase. Da ji uspeva ohranjati vitalnost in tudi lepoto, je razvidno s prizora, ki ga je že pred časom objavila na svojem Facebook profilu.

Morda vas zanima: Ta lepotec zdaj čisto povsod spremlja Sašo Lendero in mnogi so opazili, da skupaj kar žarita, tukaj je fotografija

Brez težav je pokazala svoje čvrsto telo v kopalkah in ob tem še dopisala: "Ukvarjajte se z rastjo in napredkom svojega življenja. Ukvarjanje z življenji drugih je odraz postavljanja svojega življenja v drugi plan." Ob tem ji lahko samo pritrdimo, kajne? Kot znana Slovenka je verjetno doživela veliko takih stvari, zdaj pa s svojimi besedami jasno daje do znanja, kaj si misli o tem. Sama se z življenji drugih niti malo ne ukvarja.

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan