Vau, kakšna lepotica! To je hčerka enega najbolj znanih Slovencev, z razlogom je tako ponosen na njo!

Vau, kakšna lepotica! To je hčerka enega najbolj znanih Slovencev, z razlogom je tako ponosen na njo! (foto: Profimedia) Profimedia
26. 5. 2023

Pred kratkim se je poročila, njen oče pa je bil nadvse ponosen.

Odvetniška družina Čeferin je v Sloveniji še kako znana, eden od njenih vidnejših članov pa je Aleš Čeferin. Sezona porok na odprtem se je že začela in Aleš je bil pred kratkim še kako ponosen - usodni da je izrekla njegova hči, Nina Čeferin. Kot so poročale Slovenske novice, je poroka potekala v Goriških Brdih, njen soprog pa je postal njen dolgoletni partner, Jaka Benedik.

Preberite še: Tako presenečenje je za rojstni dan doživela Tina Gaber, njen srčni izbranec se je res zelooo potrudil

Tudi Nina sledi družinski tradiciji, saj je, ravno tako kot njen oče Aleš, po poklicu pravnica. Dela v očetovi odvetniški družbi, v kateri zastopa stranke na področju gospodarskega, stečajnega, nepremičninskega, obligacijskega, upravnega, delovnega in socialnega prava, prava intelektualne lastnine in prava EU.

Kot je zapisano na spletni strani odvetniške družbe Čeferin, je prakso opravila na veleposlaništvu RS na Dunaju in na Evropskem sodišču za človekove pravice v Strasbourgu, beremo na spletni strani odvetniške družbe Čeferin. Poleg tega je zelo simpatična in postavna temnolasa dama.

Morda bi vas zanimalo: Indira Ekić je ponosna na svoje telo, pokazala je, kako je zdaj videti v kopalkah in dokazala, da je TO čisto nič ne moti!

O tem dovolj zgovorno priča lepa fotografija, objavljena na njenem Facebook profilu. Kot je razvidno z njenega profila, je svojemu priimku dodala še soprogovega. Mladoporočencema tudi v našem uredništvu čestitamo ob lepem dogodku in jima želimo veliko lepega na njuni skupni poti.

 

Morda vas bo zanimal pogovor, ki ga vodi Borut Pahor: