V sezoni kopalk je znana Slovenka pokazala svojo postavo kmalu po porodu, samo poglejte to mamico!

14. 6. 2023
Deli
V sezoni kopalk je znana Slovenka pokazala svojo postavo kmalu po porodu, samo poglejte to mamico! (foto: Profimedia)
Profimedia

Letos februarja se je izvedelo, da je povila deklico, ki jo je že težko pričakovala.

Lepa Afna oziroma Lea Filipović velja za eno od slovenskih bolj priljubljenih vplivnic. Ko je rodila deklico, ki jo ima s svojim partnerjem Anžetom, so se z njima veselili številni njeni sledilci na Instagramu, pa tudi drugi oboževalci, ki so mladi družinici zaželeli veliko lepega in predvsem - zdravja in sreče. Njenega imena še nista razkrila, a to je vsekakor njuna odločitev.

Morda vas zanima: Takšna lepotica je danes hčerka pevca Wernerja in s tem se že nekaj časa ukvarja, mnogi ji noro zavidajo

No, zdaj je od poroda minilo kar nekaj mesecev in očitno sta se Lea in Anže odločila, da se v družbi njune malčice podata na počitnice, kot gre razbrati iz njenih objav na družbenem omrežju. Odpotovali so v tople kraje, kjer uživajo v lepi okolici, plaži, soncu in morju. Lea pa je svoje oboževalce še dodatno razveselila, saj je oblekla dvodelne, črne kopalke ter pokazala, kakšno je njeno telo po porodu.

Seveda vsaka nosečnost preoblikuje žensko telo in nekatere se morajo kar potruditi, da izgubijo odvečne kilogramčke, druge pa nimajo takih težav. Lea je očitno med slednjimi, saj je izgubila kar nekaj kilogramov. Ob lepem prizoru je zapisala: "Moje telo po porodu ni več isto ampak saj tudi jaz nisem💗"

Preberite še: Katarina Čas iskreno o tem, kakšen je zanjo pravi moški (razkrila je nekaj, kar marsikatera ne pove na glas)

Vsekakor je bila zelo iskrena in neposredna, takšna, kakršna je vedno. Nam se zdi izjemno lepa in prepričani smo, da je zelo zadovoljna v svoji koži - kar je tudi edino pravilno. Zadovoljstvo se vsekakor odraža na njenem obrazu, se vam ne zdi? Videti je preprosto super. Širi pozitiven odnos do sebe in sveta, ki jo obdaja, in tudi zato jo številni spoštujejo. Bravo, Lea!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa afna (@lepaafna)

Poglejte si še: Katarina Benček in Marko Pavlović sta eden izmed najbolj priljubljenih parov na očeh javnosti. Danes imata skupno že več kot 75 tisoč sledilcev, ki spremljajo njuno življenje. Preživljata se z ustvarjanjem vsebine za različna podjetja, najraje v potovalnem smislu - v tujini in doma. Pred kratkim smo ju spremljali v šovu Super par, kjer sta se Sloveniji pokazala v popolnoma drugačni luči. Več o Katarini in Marku, njunem odnosu, reševanju konfliktu, snemanju resničnostnega šova, delu potovalnega vplivneža in nekaj sočnih zanimivosti, izveste v novi epizodi podkasta Ob skodelici kave.