Vaaau, hčerkica Iris Mulej je izrezana mama, poglejte si, kako zna pozirati, prava mala manekenka je!

Vaaau, hčerkica Iris Mulej je izrezana mama, poglejte si, kako zna pozirati, prava mala manekenka je! (foto: Bernarda Plavšič) Bernarda Plavšič
18. 5. 2022

Prvorojenka naše nekdanje manekenke Iris Mulej je očitno podedovala mamin talent, ko gre za modo.

Iris je na Isabello, ki zdaj šteje šest let (rodila se je septembra leta 2016) izjemno ponosna. Prav tako je med tistimi znanimi Slovenkami, ki svojih otrok ne skriva pred javnostjo in njihove slike objavlja na svojem profilu na Instagramu. No, zato ni ostalo neopaženo, da mala Isabella postaja prava otroška manekenka!

Ne spreglejte: Srčna izbranka Lada Bizovičarja že dolgo ni bila videti tako fantastično - in to čisto brez make upa, komaj smo jo spoznali

Ima dolge, goste in rjave lase, prav tako kot njena mamica, pred kamero pa pozira povsem naravno in sproščeno. Prizori, ki so nastali, dovolj zgovorno govorijo o tem, da bi se lahko v prihodnosti mirno odločila za karierno pot, kakršno je imela njena mama Iris.

Ob tem so številni sledilci opazili, da mala Isabella postaja čedalje bolj podobna svoji mami - krasi ju podoben, malce skrivnosten in hkrati navihan nasmešek, pa tudi Isabellin pogled močno spominja na njeno mamico.

Seveda bo čas pokazal, kaj se bo glede svoje prihodnosti odločila Isabella. Vedno pa bo lahko računala na vso pomoč in podporo njenih staršev, ki ji bosta nesebično stala ob strani.