Vaaau, TAKO postavno mamo ima Luka Basi, gospa je prava lepotica, njena snaha Nastja pa jo naravnost obožuje!

Vaaau, TAKO postavno mamo ima Luka Basi, gospa je prava lepotica, njena snaha Nastja pa jo naravnost obožuje! (foto: Goran Antley) Goran Antley
8. 12. 2022

Gospa je videti elegantno in nadvse odlično!

Pevka Nastja Gabor, ki je pred kratkim izdala novo pesem z naslovom Božični čas in tudi video spot, je na vso moč pohvalila svojo taščo oziroma mamo njenega srčnega izbranca Luke Basija. Pokazala je prizor, na katerem sta skupaj, in očitno je, da se tašča in snaha odlično razumeta.

Uf, kako vroč parček: TO je žena Denisa Avdića, nič čudnega, da je tako zelo ponosen na njo (imamo fotko!)

"Tale simpatična, srčna in topla oseba v videospotu pa je naša prava babica. Babica od Taia in Tie.❤️ V spotu je prava faca in jaz ji dam čisto 10ko," pravi Nastja. Gospa se imenuje Zofija in očitno je, da se tudi ona pred kamerami odlično znajde. Odnos z njeno snaho je res lep, jasno je, da sta si zelo naklonjeni in da med njima vlada vzajemno spoštovanje.

TO je razlog, da sta se Marjetka Vovk in njen Raay razšla in marsikatera se lahko v tem prepozna (nič kaj lepo ji ni bilo)

Sicer pa je Lukova mama videti izjemno mladostno in le malokdo bi pomislil, da je že babica - svojih let niti približno ne kaže. Koža na njenem obrazu je napeta, postava pa vitka in čvrsta. Zagotovo njena vnukinja Tia in vnuk Tai na vso moč uživata v družbi svoje babice, ki ju razvaja s svojo pozornostjo in ljubeznijo. Vsem skupaj želimo veliko lepih doživetij v družinskem krogu - predvsem v prazničnih dneh, ki so pred nami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)