Vaau, Miša Molk v najstniških letih: Že takrat je bila izjemno očarljiva - in nekaj posebnega!

Vaau, Miša Molk v najstniških letih: Že takrat je bila izjemno očarljiva - in nekaj posebnega! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
1. 7. 2022

Pred kratkim se je spomnila srednješolskih let in na družbenem omrežju delila nekaj prizorov, ob katerih je marsikoga pustila brez sape.

Miša Molk je bila že kot mlado dekle prava elegantna lepotica, svojim sledilcem na Facebooku pa je razkrila, česa se še posebej rada spomni iz časov, ko je bila rosno mlada.

Anela Šabanagić je Lada Bizovičarja pustila samega, poglejte, kaj si je privoščila in nadvse uživala!

"Ojej, kako sem bila vznesena, ko je bilo konec gimnazijskih let!," je zapisala ter hkrati dodala, da je bila zanjo matura velik napor oziroma kar tortura, kot pravi sama. "Nenehno nas je bilo nečesa ali koga strah. In strah ni osvobajajoč," je še opozorila Miša in dodala, da je tako veselo zakorakala iz šole. "Jaz s cilindrom na glavi, s hlačami na zvonec in s čevlji s platformo." Po tem se je razlikovala od drugih deklet, ki so takrat rade nosile mini krila.

No, njen spremljevalec na maturantskem plesu je bil (zdaj) znani Slovenec, fotograf Arne Hodalič. Zagotovo so bila njena leta odraščanja razburljiva, prav tako kot je zanimivo njeno življenje, se vam ne zdi? Vsekakor je bila že takrat prava lepotica, za katero so se obračale številne glave.