Vedno pozitivno Rebeko Dremelj je TOLE spravilo v obup, z njo se lahko poistoveti marsikatera ženska

Vedno pozitivno Rebeko Dremelj je TOLE spravilo v obup, z njo se lahko poistoveti marsikatera ženska (foto: Menart Records) Menart Records
14. 10. 2021

Je oseba, ki ne vrže puške v koruzo in v življenju vedno vztrajno gre naprej.

Nekdanja misica, pevka in podjetnica Rebeka Dremelj se sooča z vsakdanom, ki je stalnica v domu marsikatere družine. Na prireditvah in dogodkih je vedno nasmejana, prijazna in nadvse elegantna, svojo drugo plat pa posveča najbližjim, hčerkama Šajani, Siji in soprogu Sandiju.

Natalija Verboten odkrito o prepirih z možem in njunih padcih: "Velikokrat sva se skregala."

Seveda to vključuje veliko gospodinjskih opravkov, pri katerih enakopravno sodeluje njen Sandi. A pred kratkim jo je kup oblek spravil na rob obupa, kot je pokazala v Instagram zgodbi. "Včeraj sem delala 10 ur, danes 11, utrujena sem kot pes. In pridem domov in opazim, da je mojemu otroku bundica za en prst prekratka, in kaj mi drugega preostane kot tole," je zapisala ob sliki.

Rebeka se pri otroških oblekah zelo potrudi in poskrbi za to, da "krožijo" okoli in pridejo v prave roke. Ko ji jih prijateljice vrnejo, jih spet posortira in poskrbi, da gredo naprej. No, to zahteva kar precej dobre volje, dela in časa.

"Danes bom tole sortirala in naredila red, ker bom drugače znorela. Je pa res naporno. Bom pa zagotovo denar, ki bi ga namenila za še ene "cote", zdaj namenila čemu bolj pomembnemu," je dodala ob koncu.

Rebeka Dremelj