Voditeljica Kmetije pokazala, kakšen je njen trening, ta prizor vas bo res vrgel, tega si ne bi mislili

Natalija Bratkovič, voditeljica šova Kmetija (foto: Miro Majcen) Miro Majcen
13. 10. 2021

Na televizijskih ekranih je vedno elegantna in do pikice urejena, a ko kamere ugasnejo, se začne druga plat njenega življenja.

Voditeljica priljubljenega šova Kmetija, Natalija Bratkovič, je že lep čas zapisana športu, natančneje kickboxu, ki ga nadvse zavzeto trenira. Za ta šport potrebuje tako kondicijo kot moč, zato ne preseneča dejstvo, da so treningi precej naporni.

Ana Maria Mitić z barvnim odtenkom šminke, ki ji noro dobro pristoji in je zagotovo hit sezone

S tem športom se ukvarja tudi njen zaročenec, Dejan Vajs, s katerim skupaj trenirata. Natalija se je za kickbox odločila, ker hoče ostati v odlični fizični formi, ki je nesporna.

Večino časa priljubljena voditeljica tako preživi v športnih copatih, tako da visoke petke, ki jih obuje zaradi snemanja oddaje in njenega vodenja, zanjo verjetno niso prav mačji kašelj.

Med napornimi treningi si zagotovo fizično in psihično pripravljenost, ki ju potrebuje tudi za svoje delo, pri katerem vedno da vse od sebe. Občasno na družbenem omrežju pokaže kakšen prizor iz telovadnice, njene sledilce pa je še posebej navdušil posnetek, na katerem s hrbtom dviguje težko utež. Tega res ne zmore vsak, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Bratkovič (@natalijabratkovic)